01 Ocak 2018 12:00

Rakibin kim olduğu fark eder mi?

Rakibin kim olduğu fark eder mi?

Çok kritik bir sezon geçiren Kocaelispor’da sezonun ilk yarısı beklentilerin çok altında geçmiş ve Yeşil Siyahlılar devre arasına düşme hattında girmişti. Teknik adam değişikliğinin olumlu yansıdığı Kocaelispor’da Uşak galibiyeti camianın yüreğine su serpti. Özellikle ofans hattında çok adamla bulunmaya gayret gösteren Kocaelispor’un rakiplerinin kim olduğu çok da önemli değil.

 

SÜLEYMAN BELKİ

Kendi oyun sistemini rakibe kabullendirdiğinde bükemeyeceği bilek olmayan Kocaelispor’un yarın ki rakibi Tekirdağspor İzmit’e zor şartlarda gelse de bu durum Yeşil Siyahlıları hiç ilgilendirmiyor. 6 puanlık maça çıkacak olan Kocaelispor’da Murat Başak ve Burak Özbakır dışında eksik yok. Süleyman’ın ise bu hafta da 18 kişilik kadroda yer almasının zor olduğu öğrenildi.  

 

GÜNDOĞDU İNANIYOR

Sinan ve Mesut’un ardından rotasyona Hamza ve Burak Süleyman’ın da eklenmesi ile birlikte geçen sezonki gücüne kavuşacağına kesin gözü ile bakılan Kocaelispor’da teknik adam Galip Gündoğdu “Siz kendi işine iyi bakarsanız, rakipler de sizin ayaklarınıza bakar” diyerek futbolcularına olan güvenini ortaya koydu. Her açıklamasında “Kocaelispor’u hep birlikte ayağa kaldıracağız” diyen deneyimli teknik adam, mütevaziliği de elde bırakmıyor.

 

Spor41

Güncelleme: 01 Ocak 2018 12:00
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X