Recep Durul: Güçlü bir takımla oynayacağız
02 Mayıs 2024 14:41

Recep Durul: Güçlü bir takımla oynayacağız

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul kimi spor çevrelerinin Süper Lig’e çıkacak olan üçüncü takımın Kocaelispor olabileceğini belirtmesi ile ilgili “Sürecin farkındayız.  Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz” dedi. Durul, Bodrum maçı ile ilgili olarak ise "Güçlü bir takımla oynayacağız" ifadesini kullandı.

 

3 FİNALİMİZ KALDI

Bundan sonraki maçların lig havasından çıktığını ifade eden Durul şu şekilde konuştu: 18 Mart’taki süreç değişikliğinden sonra 7 lig ve 1 de final maçımız vardı. Toplam 8 maç yani… Ümraniye kazası dışında 5 maçımızı da kayıpsız atlattık. Üç finalimiz kaldı. Bundan sonraki maçlar lig maçı havasından çıktı. Hocamız da futbolcularımıza bu yönde telkinlerde bulunuyor, bilgi ve düşüncelerini aktarıyor.

 

TAKIM OLDUK

Son haftalarda iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Geçiş ve pas oyunundaki gelişimimiz artarak devam ediyor. Hem pas kondisyonu, hem mücadele gücümüz arttı hem de kolektif oynayarak takım olduğumuzu gösterdik. Otoriteler de Kocaelispor’un Süper Lig’in en güçlü adayı olduğunu söylemeye başladılar. Tabi biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Tamam güçlendik ama rehavete kapılmayacağız. Karşımızda kim olursa olsun camia refleksi ile maçlarımızı 3’er puanla tamamlayacağız.

 

 

TAKIMIN HAVASI ÇOK İYİ

Hafta sonu Bodrum’dayız. Güçlü bir takım… Onlar da kolektif futbolu çok iyi oynuyorlar. Bireysel anlamda yetenekli futbolculara sahipler. Takımın havası çok iyi. Bodrum maçına hazırız. Çok dikkatli olacağız. Ardından iki finalimiz kalacak. Geldiğimiz süreçte Milli maç arası vardı. Bu zaman diliminde zihinsel olarak yaptığımız istikrarlı çalışmalar önemliydi.

 

HOCAMIZA GÜVENİYORUZ

Benim felsefem insanı merkeze koymak ve o yüzden Turgay Biçer hocayı getirdim. Bu konuyu aştıktan sonra oyunumuz da gelişti. Hocamızın da iyi kolaylaştı. Kimi kesimler “Hocayı gönderin” dediler ancak Mustafa Gürsel’in deneyimine inanıyoruz. İstikrara önem veren bir insanım. Bu yüzden bazı şeylerin oluşması zaman alıyor. 10 bin saat kuralı var. Buna inanarak yolumuza devam edeceğiz.

 

Güncelleme: 02 Mayıs 2024 14:45
BENZER HABERLER
KOTO
X