Rize'yi bekliyoruz!
Kocaelispor sezonun 8. maçında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı. Yeşil siyahlılar mücadeleyi Berkan ve Baku’nun golleri ile 2-1 kazandı. Gözler, cumartesi günkü Rize maçına çevrildi.
ÇOK DEĞERLİYDİ
Kocaelispor, Alanyaspor maçının ilk yarısında kusursuza yakın bir performans ortaya koydu. Yeşil siyahlılar 27’de ev sahibi ekibin hatasını iyi değerlendirdi ve Rivas’ın pasında Berkan ile fileleri havalandırdı. 42’de Baku sahneye çıktı ve skoru 2-0’a getirdi. İlk 45 dakikada rakibine pozisyon vermeyen ekibimiz ikinci yarının başında Ruan ile basit bir gol yedi. Kalan sürede skoru korumasını bilen yeşil siyahlılar çok değerli bir deplasman galibiyeti ile şehre döndü ve puanını 15’e çıkardı.
SAĞLAM VE EMİN ADIMLARLA
Kocaelispor’da şimdi gözler Rize maçına çevrildi. Zorlu maçın hazırlıkları bugün başlıyor. İzmit’teki maç cumartesi saat 16.00’da başlayacak. Körfez bu maçın ardından Eyüp deplasmanına gidecek ve milli araya 21 puanla girmenin planlarını yapacak. Sağlam ve emin adımlarla yoluna devam eden yeşil siyahlılar diğer taraftan sakatların iyileşmesi için çabalayacak ve ardından devre arası transferleri için planlarını masaya yatıracak.