Sağ bek için aday bolluğu
Kocaelispor’un sağ beki Semih Karadeniz, Fethiyespor maçının ikinci yarısında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşmüştü. Semih’in yerine kimin sağ bekte maça başlayacağı antrenmanlarda belli olacak.
GÖKAY’A YOĞUN TEDAVİ
Bu bölge için 3 aday var. Takımın jokeri Gökay, devre arası transferi Mehmet Avcı ve 2000’li yetenek Onur Öztonga’dan birisi Cizrespor maçına sahaya 11’de çıkacak. Gökay, sakatlığı nedeni ile Fethiyespor maçında forma giyememişti. Bu futbolcunun tedavisine yoğun bir şekilde devam ediliyor. Gökay takımın bugünkü antrenmanında da yer almadı.
AVCI’NIN FORMU ÇOK YÜKSELDİ
Kocaelispor’un yenilerinden ve kamptaki hazırlık maçlarında gösterdiği performansla dikkat çeken Mehmet Avcı’nın yükselen form durumu antrenmanlarda da devam ediyor. Bu günkü antrenmandaki çift kale maçta 2 gol atan Mehmet de Kocaelispor’da oynadığı süreçte sağ bekte süre almış, hayli etkili olmuştu.
ŞİMŞEK STOPERE, KEMAL SAĞ BEKE
Bu sezon dakika bulmakta zorlanan ve daha önce sağ bekte başarı ile oynayan Onur Öztonga da Dinçel’den forma bekliyor. Öte yandan Kocaelispor’da savunma hattı çok iyi gidiyor. 5 maçtır rakiplerine sahayı dar eden Yeşil Siyahlıların savunma ortasında Taha Batuhan ve Kemal Can mücadele ediyor. Selahaddin Dinçel, düşük bir ihtimal de olsa yeni transfer Murat Şimşek’i savunma ortasına alıp, Kemal’i sağ bekte de maça başlatabilir.
Spor41
- Toplam 2 yorum
Çağatay 09:51 - 22 Ocak 2020
Kemal sap bek oynayamıyor.gerçi hoca bunun bilincindedir..diğer senelerde kemal sap bek oynadığı zaman hep puan kaybettik..kemal tek hamlelik adamdır
Ks1966 01:39 - 22 Ocak 2020
3'ünü topla bir Fatih Adıgüzel etmez