$ Dolar 44,2094 %0,06
€ Euro 51,1887 %0,32
£ Sterlin 59,1974 %0,34
Altın $4.967,78 %-0,76
Gümüş 112,37 %-0,23
2. Lig Kırmızı Grup’ta Kocaelispor gibi şampiyonluk mücadelesi veren Bucaspor ilk yarının son maçında Diyarbekirspor’u konuk etti.
Kocaelispor U-17 Akademi takımı Menemenspor’u konuk etti. Vinsan Tesisleri’nde oynanan maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan yeşil siyahlılar mücadeleyi 4-0 kazandı. Gençlerimizde galibiyeti getiren golleri 38 ve 40. dakikalarda Yağız Akkuş, 60’da Muharrem ve 65’te de Kaan attı. Bu galibiyetle birlikte 8 maç sonunda puanını 19’a çıkaran yeşil siyahlılar liderliğini sürdürdü.
Hodri Meydan Taraftar Derneği, Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun ile Belediye Derincespor Kulübü yönetimi arasındaki diyalogdan ötürü açıklama yayınladı.
Arapsaçına dönen pilot takım uygulamasıyla ilgili olarak Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun’un açıklamaları üzerine Belediye Derincespor Kulübü Yönetimi ikinci kez sert bir açıklama yayınladı. Açıklama şu şekilde…
Kocaelispor, Ankara Demirspor ile karşılaştıktan sonra devre arasına girecek. İkinci yarının ilk maçı Kırklarelispor ile 15 Ocak’ta Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanacak. Kocaelispor taraftarı cezalı olduğu için bu maçta takımının yanında olamayacak.
Kocaelispor’un sportif menajeri Bayram Oral, Ankara Demirspor maçını taraftarın desteğiyle kazanacaklarına inandığını belirtti. Oral’ın da bir de sitemi vardı…
Kocaelispor deneyimli kaptan Yalçın Kılınç, Ankara Demirspor’un iyi bir takım olduğunu ancak iç sahada çok farklı oynadıklarını belirtti ve ilk yarının son maçını kazanmak istediklerini belirtti.
Kocaelispor’un ilk yarının son maçında konuk edeceği Ankara Demirspor deplasmanda fena değil.
Kocaelispor bu sezon iç saha maçlarında oldukça başarılı bir performans ortaya koyuyor. Yeşil siyahlılar 9 iç saha maçında 7 galibiyet, 2 de beraberlik elde etti. İç sahadaki kayıplar Derince Stadı’nda oynanan ve 1-1 sona eren Serik ile Buca maçlarıydı. Kocaelispor özelikle Serik Belediye maçında 15 net pozisyondan yararlanamadı ve 1 de penaltı kaçırdı.
Kocaelispor yarın Ankara Demirspor’u ağırlayacak. Kocaeli Stadı’ndaki maç saat 14.00’te başlayacak.
Kocaelispor A takımı sosyal medyası iyi işler çıkarıyor.
41 puanla Kocaelispor’un lider olduğu 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Pazarspor’da Teknik Direktör Kemalettin Şentürk ile yollar ayrıldı.
Kocaelispor’un fanatik taraftarlarından Ahmet Seyrek, yeşil siyahlıların Kastamonuspor ile deplasmanda oynadığı maçı yerinde izleyenler arasındaydı.
Kocaelispor Kulübü, Kastamonuspor maçında taraftarının "Çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle disipline sevk edildi.
Belediye Derincespor Kulübü yaptığı zehir zemberek açıklamayla Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun’u kınadı. İşte o açıklama…
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül ilk yarının veda maçında taraftarı tribüne davet etti.
Vanspor’un Kocaelili futbolcusu Uğur Can bu hafta sonu Vanspor’un Uşakspor’u 3-1 mağlup ettiği maçta 88 ve 90. Dakikalarda iki gol birden attı.
Kocaelispor Sosyal Medya Grubu bir birinden güzel içerikler üretmeye devam ediyor.
Kocaelispor’a Ankaragücü’nden transfer olan hem karakteri hem de futbolu ile gönüllerde şimdiden yer eden Cem Ekinci, Kastamonuspor karşısında çok değerli bir gole daha imza attı ve takımına 3 puanı getirdi. Atila’nın pasında kaleci Eray’ı avlayan gurbetçi futbolcu gol sayısını 4’e çıkardı.
Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, Kastamonuspor galibiyetiyle birlikte gündeme dair sorulara yanıt verdi. Devre arası transferiyle ilgili titiz bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Engin Koyun sosyal medyada adı geçen isimlerin doğru olmadığını, alacakları futbolcuların önümüzdeki sezonda da takımı taşıyabilecek kapasitede olacağını belirtti.
Kocaelispor ilk yarının son maçında grubun dişli takımlarından Ankara Demirspor’u konuk edecek. Programa göre maç cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Yeşil siyahlı kulüp bu maçın gününü değiştirmek için başvuruda bulunacak ve pazar 14.00’te başlamasını talep edecek. Ankara Demir mutabakata varıldı. TFF’den hafta içinde olumlu cevabın gelmesi bekleniyor.
Kocaelispor’un başarılı kalecisi Gökhan Değirmenci Kastamonu maçındaki galibiyeti Spor41'e değerlendirdi. Gökhan gol yemeden galip geldikleri için mutlu olduğunu ifade etti ve “ Hep birlikte kazandık” dedi.
Kocaelispor’da attığı 10 golle takımın en golcü futbolcusu olan Samed Ali Kaya, Ankara Demir’i de mağlup edip devreye en kötü 3 puan farkla lider girmek istediklerini ifade etti.
Kastaomonuspor maçında da iyi bir performans ortaya koyan takımın sağ beki Mehmet Yılmaz 1-0’lık galibiyeti şu şekilde değerlendirdi: Maça çok iyi başladık, golü de bulduk. Sonrasında hocamızın anlattıklarını birebir yaşadık. İkinci yarıda ev sahibi ekip daha baskılı başladı. Her yerde oluyor bu.
Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncularından İlyas Kubilay Yavuz, yorucu bir maçı galibiyetle tamamladıklarını ifade etti ve şu ifadelere yer verdi: Zor bir deplasmandı. 2. Lig’de kolay deplasman yok zaten. Zemin, stat atmosferi… Bütün maçlar zor geçiyor. Kastamonu maçına iyi başladık. Basit hatalar biraz yaptık ama oyunun genelinde oyuna hakimdik. Güzel bir galibiyet aldığımızı düşünüyoruz.
Kocaelispor’un Kastamonuspor karşısında elde ettiği 1-0’lık galibiyetin mimarı kuşkusuz kaleci Gökhan Değirmenci’ydi. Her röportajında Kocaelispor ile şampiyonluk yaşamak istediğini dile getiren deneyimli file bekçisi Kastamonu mücadelesinde ikinci yarıdaki iki inanılmaz kurtarışıyla maça damga vurdu.
Son bölümü gerilim filmi gibiydi...
Kocaelispor sezonun 18. haftasında Kastamonuspor ile zorlu bir maça çıktı. Mücadeleyi Cem’in 13. dakikadaki golü ile 1-0 kazanan yeşil siyahlılar puanını 41’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Maçın kader adamı ise ikinci yarıda iki müthiş kurtarışa imza atan Gökhan Değirmenci oldu. Taraftarının muazzam desteği ile deplasmandan galip dönen Kocaelispor ilk yarının son maçını cumartesi günü grubun dişli takımlarından Ankara Demirspor ile sahasında oynayacak.
Kocaelispor sezonun 18. maçında deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak. 38 puanla, Bucaspor’un 3 puan önünde liderliği elinde bulunduran yeşil siyahlılar, İskenderun – Buca karşılaşmasının olduğu haftada kazanıp puan farkını açmak istiyor. Kastamonu Gazi Stadı’ndaki maç saat 14.00’te başlayacak, Kastamonu’da toplam 250’ye yakın Kocaelispor taraftarı takımını destekleyecek.
3. Lig 1. Grup’ta son derece zor bir süreçten geçen Belediye Derincespor’da Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz ile ekibi hafta arasında istifa etti istifa etmişti. Sarı lacivertli kulüp ile ilgili yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusuydu.
Kastamonuspor’un İzmitli stoperi Kemal Can Aydemir, Kocaelispor ile oynanacak olan maç öncesi sorularımızı yanıtladı. Başarılı savunmacı duygusal anlamda yoğun bir maça çıkacağını belirtti.
Kocaelispor alt yapısında yetişen ve Süper Lig’e çıkılan kadronun futbolcuları arasında yer alan İzmitli orta saha oyuncusu Berkay Samancı, Kocaelispor maçı ile ilgili “Kocaelispor beni buralara kadar getiren kulüp. Ancak profesyonel futbolcuyuz. Hak eden kazansın” yorumunu yaptı.
Kocaelispor, Kastamonuspor karşısında da galip gelip, İskenderun – Buca maçının olduğu haftada puan farkı açmak için sahada yerini alacak. 3 puanın şifresi ise koşu kalitesi ve temposu olacak.
Geçtiğimiz sezon yaşanan sel felaketinin ardından lige girmeyen ve yarışma hakkını koruyan Kastamonuspor bu sezonu geç açsa da iddialı bir kadro kurdu. İzmitli iki futbolcu stoper Kemal Can Aydemir ve orta saha oyuncusu Berkay Samancı’nın da forma giydiği Karadeniz temsilcisi sezona Levent Eriş ile başladı. Ardından koltuğa Metin Akpunar oturdu, 5 hafta önce de Ümit Karan dümenin başına geçti.
Kocaelispor’un rakibi Kastamonuspor bu sezon sahasında 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 de yenilgi altı.
Kastamonuspor ile Kocaelispor arasında oynanacak olan maçı İzmir Bölgesi’nden Fatih Tokail yönetecek.
Kocaelispor ile Kastamonuspor bundan tam 53 yıl önce karşı karşıya geldi. 16 Şubat 1969’da İzmit Şehir Stadı’nda oynanan son maçı Kocaelispor 3-0 kazandı. 1968’de Kocaelispor deplasmanda 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti, 1967’deki maçı ise yeşil siyahlılar 4-0 kazandı.
Belediye Derincespor’un Kocaelispor’a pilot takım olma konusu ile ilgili son toplantı bugün (Cuma) gerçekleşecek.
Geçen hafta Ankara Demirspor'u 1-0 mağlup eden Kastamonuspor, pazar günü lider Kocaelispor’u konuk edecek. Kastamonuspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Ümit Karan, Kocaelispor’un ligin favori takımlarından birisi olduğunu belirtti ve zor bir maçın kendilerini beklediği ifade etti.
2 ve 3. Lig maçlarının yayıncı kuruluşu olan Fuchsports.TR, Kocaelispor’un Kastamonuspor ile deplasmanda oynayacağı maçı yayın programına aldı.
Kocaelispor Kulübü pilot takım uygulamasını da şirketleşme konusunda olduğu gibi yönetemedi. Şirketleşme şehre nasıl düzgün bir şekilde anlatılamadıysa, Derince tarafına da pilot takım projesi doğru düzgün izah edilemedi. Hal böyle olunca aylardır çile çeken futbolcu grubu da beklenti içine girdi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, Kastamonuspor maçının kolay geçmeyeceğini belirtti ve bu maçtaki en büyük artılarının takım birlikteliği, dinamizmi ve kenetlenmesi olacağını vurguladı.