$ Dolar 43,4788 %0,19
€ Euro 51,5664 %-0,90
£ Sterlin 59,5039 %-0,78
Altın $4.853,81 %-10,03
Gümüş 116,30 %-28,39
Geride bıraktığımız sezonu oldukça iyi geçiren ve yeni sezon öncesindeki teklifleri reddederek Kocaelispor’da yoluna devam etmek isteyen Onur Öztonga ile ilgili Teknik Direktör Fırat Gül ile ilgili olumlu rapor gelmedi.
Kocaelispor’a 24 Erzincan’dan transfer edilen etkili kanat forvet Uğurcan Bekçi Belediye Derincespor’a kiralandı.
Kocaelispor kaptanı Mehmet Taş iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin altını çizdi ve Kırklareli galibiyeti ile sezonu açmak istediklerini ifade etti.
Kocaelispor'un başarılı orta saha oyuncularından Yiğitali Bayrak’tan sezonun ilk açıklamaları geldi. İzmitli futbolcu umutlu konuştu ve “Yolun sonu şampiyonluk olacak inşallah” dedi. konuştu. Yiğiali geçen sezondan kalan sorumluluklarının da farkında olduklarını sözlerine ekledi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül tesislerde basın toplantısı düzenledi. Sportif Direktör Bayram Oral ve Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan toplantıda yer aldı. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda Fırat Gül “Beklenen, özlenen Kocaelispor sahada olacak” dedi.
Kocaelispor bu pazar oynayacağı Kırklarelispor maçı ile sezonu açıyor. Derince Stadı’ndaki maç saat 17.00’de başlayacak. İlk karşılaşmada yeşil siyahlıların 11’i nasıl olacak. İşte sezon öncesi sıkı bir şekilde takip ettiğimiz takım için tahmin edilen başlangıç kadrosu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelispor'un antrenmanlarına ev sahipliği yapan Alparslan Türkeş Spor Kompleksi ve futbol stadının çim sahasını sentetik çime revize edecek ve bakımını yapacak. Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda düzenlenen ihaleye 7 firma katılırken, en düşük teklif 3 milyon 181 bin 885 TL 91 kuruş oldu.
İzmit Belediyesinin gelenekselleştirdiği ve bu sene 3’üncüsü düzenlenecek olan Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması bu akşam (Pazartesi) başlıyor.
Kocaelispor’un 24 Erzincan’dan renklerine bağladığı Uğurcan Bekçi’nin teknik ekibinin raporu doğrultusunda kiralanmasına karar verildiği öğrenildi.
Antalyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor'u sahasında 5-2 mağlup etti. Maçın kaderini ise oyuna sonradan girerek iki gol atan Gökdeniz belirledi.
Kocaelispor’da yeni sezon forma numaraları belli oldu.
Kocaelispor’da yetişen genç ve başarılı santrforu Ömer Tuğ, Belediye Derincespor’un da yer aldığı 3. Lig 1. Grup takımlarından Gümüşhane 1954 Kelkitspor ile anlaşma sağladı.
Geride bıraktığımız sezon Şile Yıldızspor’da forma giyen Kocaelispor’un yeni transferlerinden kanat forvet Hazarhan Karaca ilk açıklamasını yaptı. Büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunun altını çizen genç futbolcu şu şekilde konuştu: Çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Ağabeylerimiz tanıdığımız bildiğimiz isimler. Samimi bir aile ortamı mevcut. Bu forma ile başarılı olmak için elimden geleni yapacağım.
Kocaelispor’un Manisa Futbol Kulübü’nden 1.4 milyon lira bonservis bedeli ile renklerine bağladığı santrfor Okan Eken mevcut durumlarının iyi olduğunu ancak ligde çok daha güçlü bir takım olacaklarını ifade etti.
Kocaelispor alt yapısının genç ve başarılı antrenörlerinden Emre Denizli yeşil siyahlı kulüpten ayrıldığını duyurdu. Denizli, kendisine verilen sözlerin tutulmaması üzerine böyle bir karar aldığını belirtti.
Kocaelispor ile 2 sezon önce şampiyonluk yaşayan başarılı kaleci Bayram Olgun bu sezon Çorum Futbol Kulübü’nde forma giyiyor. Bayram Olgun yeni sezon öncesi Çorum ekibinin hedeflerini anlatırken, Kocaelispor’a da şampiyonluk yolunda başarı dileğinde bulundu.
Kocaelispor, Bolu kampının dördüncü ve son antrenman maçını 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Çorum Futbol Kulübü ile oynadı. Kalesinde 90 dakika boyunca tek pozisyona izin veren yeşil siyahlılar oyunun mutlak hakimiydi ve mücadeleyi Samed Ali ile Cem Ekinci’nin golleri ile 2-0 kazandı. Öte yandan Çorum temsilcisinin oldukça yorgun olduğu da dikkatlerden kaçmadı.
Kocaelispor Kulübü yeni sezon kombine kartlarının satışa çıktığını duyurdu. Fiyatlar geçtiğimiz sezon satılan kombine fiyatlarının çok daha altında bir rakama satılıyor. Fuar içindeki kulüp binasında satışına başlanan kombinelerin ilk sahibi “Candede” olarak bilinen ve mesafe tanımaksızın Kocaelispor’un deplasmanlarına da giden Ahmet Aydın oldu.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, 3. Lig’deki temsilcimiz Belediye Derincespor ile aralarındaki ilişkilerin oldukça iyi seviyede olduğunu ifade etti.
Kocaelispor’da yeni sezon öncesi cuma günü satışa çıkması beklenen kombine kartlarla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun gündeme dair değerlendirmeler yaptı.
Kocaelispor’un İzmitli kanat oyuncularından Uğurcan Bekçi elinden geldiğinden fazla çalışması ve mücadelesi etmesi gerektiğini ifade etti.
Geride bıraktığımız yıl Kocaelispor Elit U-19 takımı ile çok iyi bir sezon geçiren ve oynadıkları futbolla hayli dikkat çeken 3 başarılı futbolcu Eren Türkkal, Yusuf Sarohan ve Ufuk Birdal, 3. Lig 1. Grup takımlarından Çatalcaspor ile anlaştı.
Önce Ankara Kızılcahamam’da çalışan Kocaelispor sezon öncesi hazırlıklarının ikinci etabını Bolu’da sürdürüyor.
Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Kocaelispor’da forma sponsorları netleşmeye başladı.
3. Lig 2. Grup takımlarından Gümüşhanespor kadrosuna Kocaelispor’un genç yeteneklerinden Berat Kartal’ı kattı. Geride bıraktığımız sezon Elit U-19 Ligi’nde 34 maçta 3 gol atan, 9 da asist yapan, A takımla da çıktığı Adanaspor maçında yaptığı asist ve oynadığı futbolla hayli dikkat çeken Berat Kartal’ı renklerine bağlayan Gümüşhanespor, 2003 doğumlu futbolcuyu Kocaelispor’dan kiraladı.
Kocaelispor’un gol umudu Okan Eken, 1. Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü’nden yeşil siyahlı kulübe 1.4 milyon lira bonservis bedeli ile transfer olmuştu.
Sezon öncesi hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Kocaelispor buradaki üçüncü antrenman maçını 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Erokspor ile oynadı. Şampiyonluğa oynayan iki takımın mücadelesinde Kocaelispor’un 25. dakikadan sonra belirgin bir üstünlüğü vardı. Mücadeleyi maçın 2. dakikasında Onur Eriş’in ayağından yediği golle 1-0 kaybeden yeşil siyahlılar 12 net pozisyondan yararlanamadı.
Kocaeli Stadı’ndaki zemin yenileme işlemleri bitene kadar Kocaelispor’un maçlarını oynayacağı Derince Stadı ile ilgili güzel bir haber geldi. Geçtiğimiz sezon zemini yenilenen Derince Stadı’nda sahaya erken girilmesinden ötürü kökler dip yapmamış ve zaman zaman oynanan maçlarda oldukça kötü bir zemin ortaya çıkmıştı.
İlimizin başarılı orta saha oyuncularından, Kocaelispor’un alt yapısında ve A takımında forma giyen Onur Alkan, Bursa Bölgesel Amatör Lig takımlarından Nilüfer Belediyespor ile anlaştı. Son derece yetenekli bir futbolcu olan Onur yeni takımında kaptan oldu.
Kimse yokken o vardı… Herkes bitti derken o “Nefes” verdi… Hiç bir zaman pes etmedi ve yaşamının hiçbir anında elinden bırakmadı… Başkan Bekir Çınar… Adana Demirspor’un sembol isimlerinden Bekir Çınar bundan 12 yıl önce hayatını kaybetti. Merhum başkan o dönemde kulübün tüm borçlarını üzerine aldı ve Adana ekibinin liglerden tamamen ihracını engelledi.
Pandemi nedeni ile yaklaşık 2 yıldır tribünlerden uzak kalan taraftarlar yeni sezonu iple çekiyor.
Süper Amatör Lig takımlarından Bağdatspor kadrosuna önemli bir orta saha oyuncusu daha kattı.
Kocaelispor’un deneyimli futbolcularından Yalçın Kılınç zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini, rakipler savunmalarını açmak için sıkı çalışmaya devam etmeleri gerektiğini belirtti.
Kocaelispor’un İstanbulspor’dan renklerine bağladığı Mertan Caner Öztürk, yeşil siyahlı kulüpte güzel bir ortam bulduğunu ifade etti. Mertan kendisi için ise “Takım oyuncusuyum… Kocaelispor ile birlikte iyi bir çıkış yaşayacağıma inanıyorum” dedi.
3. Lig 1. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor, Kocaelispor’dan yetenekli başarılı sol kanat oyuncusu Denizalp Özdemir’i kiralık olarak renklerine bağladı.
Kocaeli Stadı’nın hibrit çim çalışmaları bitene kadar Kocaelispor’un maçlarını oynayacağı alternatif stat Derince Stadı oldu. Kocaelispor’un en az 2 iç saha maçını Derince’de oynayacak.
Kocaelispor, Bolu kampının ikinci antrenman maçını 3. Lig 1. Grup takımlarından Çatalcaspor ile oynadı. Maçta hakim bir görüntü çizen yeşil siyahlılar rakibi ile golsüz berabere kalırken özellikle üçüncü bölgede beklentilerin altında kaldı.
Belediye Derincespor’un başarılı kalecisi Volkan Mert Korkmaz, Kocaelispor ile rakip olmanın bile kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.
Kocaelispor’un yeni sol beki Mehmet Sak, yeşil siyahlı kulüpte forma giyeceği için mutlu olduğunu ifade etti ve “Tüm takım rekabet halinde olmalı” dedi.
Kocaelispor, Bolu kampındaki ikinci antrenman maçını 3. Lig takımlarından, kadrosuna Eren Türkkal’ı katan Çatalcaspor ile oynayacak. Bolu Termal Otel sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
Kocaelispor’da alt yapıdan sorumlu yöneticiler, alt yapı kurmayları ve antrenörleri ile toplantı yapacağı belirtildi.