$ Dolar 44,1919 %0,03
€ Euro 50,7492 %-0,46
£ Sterlin 58,7136 %-0,39
Altın $4.810,99 %-3,89
Gümüş 106,73 %-5,23
Kocaelispor’un rakibi Manisa Futbol Kulübü’nü tanıyalım.
Bandırma galibiyeti ve Menemen beraberliğinin ardından son 2 maçta 4 puan toplayan ancak kırmızı bölgenin dışına kendisini atamayan Kocaelispor sezonun en kritik maçlarından birisine çıkıyor. Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek olan yeşil siyahlıların hata lüksü yok. Kocaeli Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan maçı Ordu’dan Adem Cinek yönetecek. TRT Spor ve BeIN Max1’den yayınlanacak olan maçta biletler 5 liradan satılıyor.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle ünlü bir müzik grubu tarafından Kocaelispor için yeniden uyarlanan meşhur şarkıyı kimin seslendireceği, 24 Nisan Kocaelispor’un 56. kuruluş yıldönümü ve Dünya İzmitliler Günü’nde açıklanacak
Yaz tahtaya... Alırsın belki haftaya!
Kocaelispor’un çiçeği burnunda teknik adamı Fırat Gül, kısa süre içinde takımı toparladı ve Bandırma ile Menemenspor maçlarındaki formasyonu ile dikkat çekti. 37 yaşındaki çalıştırıcının fark yaratan dokunuşları özellikle Menemen maçında daha da belirgindi. Son vuruşlarda beceri sorunu yaşayan yeşil siyahlılar tüm istatistiklerde rakibinin çok üzerindeydi.
Bu sezon 11 lig, 3 de kupa maçına çıkan Yiğitali Bayrak tek golünü sezonun ilk yarısındaki Manisa ağlarına göndermişti. 26 yaşındaki futbolcu ilginçtir ki bu sezonki tek kırmızı kartını da aynı maçta görmüştü. Yiğitali takım olarak tek yumruk olduklarını belirtti ve Manisa maçını kazanacaklarına inandığını ifade etti.
Deplasmanda Menemenspor ile 1-1 berabere kalan Kocaelispor Pazar günü Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Hayati bir maça daha imza atacak olan yeşil siyahlılar maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Brunga Tesisleri’ndeki çalışmada takımın oldukça konsantre olduğu dikkatlerden kaçmadı. As futbolcular takımdan ayrı yenileme koşuları yaparken, diğer oyuncu grubu yan top organizasyonları çalıştı.
Kocaelispor’un savunma oyuncularından Mazlum Demir, Menemen karşısında alınan 1 puanın yeterli olmadığını belirtti. Başarılı savunmacı 12. adamı hayati Manisa maçına beklediğini sözlerine ekledi.
Son olarak 27 Şubat’taki Tuzlaspor maçında sahaya 11’de çıkan İlyas Kubilay Yavuz 6 maç sonra Menemenspor oynanan mücadeleye 11’de başladı. 77 dakika sahada kalan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu galibiyeti kaçırdıklarını belirtti.
Kocaelispor’da Benhur Keser, Menemenspor karşısında 90 dakika üstün oynadıkları maçı kazanamamalarının üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti ve bu beraberliği Manisa maçını kazanarak telafi edeceklerine inandığını söyledi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, 1-1 sona eren Menemenspor maçının ardından konuştu. Genç teknik adam alınan beraberlikten ötürü memnun olmadığını ifade etti.
Kocaelispor Elit U-17 takımı, Karagümrükspor’u konuk etti. Emre Denizli’nin talebeleri baştan sona üstün oynadığı maçı Yağız, Bedirhan ve Enes’in golleri ile 3-0 mağlup kazanarak puanını 37’ye çıkardı. Averaj ile üçüncü sıradaki yeşil siyahlıların cumartesi günkü rakibi Beşiktaş olacak.
Kocaelispor Elit U-19 takımı cumartesi günü Erzurumspor ile çok kritik bir maça çıkacak. Yeşil siyahlılar, alt yapıdan sorumlu yöneticiler Dursun Özdemir ve Zeynel Abidin Akyol’un girişimleri sonucu uçakla deplasmana gidecek.
Kocaelispor Elit U-19 takımı Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 2-2 sona erdi.
Sezonun bitimine 5 hafta kala Kocaelispor topladığı 37 puanla 16. sırada ve ateş hattında yer alıyor. Menemenspor karşısında galibiyeti kaçıran ve çok önemli 2 puan kaybeden yeşil siyahlılar pazar günü Manisa Futbol Kulübü ile son derece önemli bir maça daha çıkacak. Yeşil siyahlıların bu maçta taraftarına hiç olmadığı kadar ihtiyacı olacak.
Kocaelispor, sezonun bitimine 6 hafta kala İzmir’de çok önemli bir maça çıktı. Kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Menemenspor’a konuk olan ekibimiz sahadan 1 puanla ayrıldı.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in 1997 yılında kazanılan Türkiye Kupası’nın 25. yıldönümünde Kocaelispor efsanelerini bir araya getirdiği muhteşem organizasyon, başta Fanatik Gazetesi ve Beinsports olmak üzere ulusal spor basınında da geniş yer buldu.
Cumartesi günü sahasında Bandırmaspor’u mağlup ederek derin bir nefes alan Kocaelispor sezonun en kritik maçlarından birisine daha çıkıyor. Kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Menemenspor’a konuk olacak olan yeşil siyahlılar İzmit’e 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, Menemen maçından da alınlarının akı ile çıkmak istediklerini ifade etti.
Kocaelispor’un etkili orta saha oyuncularından Dimitris Kolovos, Bandırma maçında oynadıkları oyunu Menemenspor maçında da sahaya yansıtmaları gerektiğini ifade etti.
Kocaelispor’a Menemenspor’dan transfer olan savunma oyuncusu Mazlum Demir, İzmir’de kendilerini Bandırmaspor maçından daha zor bir mücadele beklediğini belirtti.
Bursaspor bu akşam Gençlerbirliği ile kader maçına çıkacak ve mücadele saat 18.00’de başlayacak.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, en büyük destekçisi olduğu Kocaelispor’un Bandırmaspor’u 2-1 yendiği karşılaşmasını Kocaeli Stadyumu’nda takip etti.
Kocaelispor’un eski futbolcularından, ülkenin bilinen teknik direktörlerinden Bülent Uygun, Kocaelisporlular için nam-ı diğer “Asker Bülent” İzmit Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye Kupası 25. Yıl özel gecesinde konuştu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Kocaelispor’un unutulmaz başkanı Sefa Sirmen’den övgü ile bahseden Uygun, “İnşallah Kocaelispor Süper Lig’de de şampiyon olacak” dedi.
Kocaelispor’un ve ülkenin gelmiş geçmiş en iyi yabancılarından birisiydi. Kocaelispor’un orta sahasında dinamoydu ve yeşil siyahlı kulübün fırtına gibi estiği dönemlerde oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkes mest etti. Bu kişi Güney Afrikalı John Leshiba Moshoeu’dan başkası değil. 1994-98 yılları arasında yeşil siyahlı formayı giyen Moşe, 76 maça çıktı ve 20 de gole imza attı.
25 önceki Türkiye Kupası zaferinin futbolcularından Evren Turhan, İzmit Belediyesi’nin düzenlediği özel gecede mevcut futbolculara göndermede bulundu. Turhan, futbolcuların Kocaelispor ruhunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.
Kocaelispor’da 16 yıl aralıksız forma giyen ve yeşil siyahlı forma ile 450’ye yakın maça çıkan Kaptan Osman Çakır, muhteşem gecede emeği geçenlere teşekkür etti.
Kocaelispor’un efsane başkanı Sefa Sirmen, İzmit Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye Kupası zaferinin 25. Yılı Gecesi’nin onur konukları arasındaydı. Kocaelispor’u siyaset üstü bir kimlikle yönettiklerini ifade eden Sirmen, kulübün ayağa kalkması gerektiğini belirtti.
Kocaelispor’un 16 Nisan 1997’de kazanılan Türkiye Kupası zaferinin mimarı, Teknik Direktör Holger Osieck muhteşem geceye eşi Elizabeth Osieck ile katıldı. Alman teknik adam hayatının en güzel günlerinden birisini yaşadığını ifade etti ve Kocaelispor’u ömrü boyunca hiçbir zaman unutmayacağını ifade etti.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 1997’de kalkan Türkiye Kupası zaferinin 25. Yılı için düzenlenen unutulmaz gecede konuştu.
Kentin en büyük markası Kocaelispor’u gelecek nesillere aktarmak adına çalışmaları sürdüren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1997 yılında kazanılan Türkiye Kupası zaferinin 25. yıldönümünde Kocaelispor efsanelerini bir araya getirerek büyülü bir geceye imza attı.
Kocaelispor Elit U-15 takımı üçüncü maçında Tuzlaspor’u konuk etti.
Kocaelispor Elit U-14 takımı üçüncü maçında Tuzlaspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar rakibi karşısında çok üstün bir futbol ortaya koyan yeşil siyahlılar mücadeleyi 5-0 kazandı.
Bandırmaspor maçındaki oldukça mücadeleci ve disiplinli bir futbol ortaya koyan, merkezin diri kalmasındaki öncü isimlerden Mehmet Taş maçın 64. dakikasında pozisyon gereği gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü.
Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Kocaelispor maçında takımındaki isteğin az olduğunu belirtti.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül 2-1 kazanılan Bandırmaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Gül, futbolcuların maç boyunca taktik disipline bağlı kaldıklarını ifade etti ve çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini ifade etti.
Kocaelispor - Bandırma maçının golleri ve önemli pozisyonları...
Kocaelispor sezonun 30. maçında Bandırmaspor’u konuk etti. Taraftarının müthiş desteğini arkasına alan Kocaelispor’da büyük bir gerilim ve stres vardı. Ancak 12. adam devreye girdi ve maçı hiç bırakmadı. Gerilim içinde geçen maçı yeşil siyahlılar Kolovos ve Benhur’un golleri ile 2-1 kazandı. Böylece 4 maç sonra galip gelen yeşil siyahlılar puanını 36’ya çıkardı. Yeşil siyahlılar hafta arasında yine hayati bir maça çıkacak ve rakibi Menemenspor olacak.
Kocaelispor Elit U-19 takımı Manisa Futbol Kulübü’nü konuk etti. İki takımın da çok iyi mücadele ettiği ve net goller kaçırdığı karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Kocaelispor’da şok bir gelişme yaşandı. Antrenmanda sakatlanan Michael Pereira’nın arka adalesinde ikinci derecede yırtık tespit edildi.
Kentin en büyük markası Kocaelispor’u gelecek nesillere aktarmak adına çalışmaları sürdüren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1997 yılında kazanılan Türkiye Kupası’nın 25. yıldönümünde Kocaelispor efsanelerini İzmitlilerle buluşturuyor.
1. Lig’in 32. haftasında İstanbulspor sahasında Bursapor’u 3-1 mağlup etti ve puanını 54’e çıkardı. Bursaspor ise 31 puanda kaldı. Bu maçta hakem Burak Pakkan kararları ile geceye damga vurdu.