$ Dolar 43,4788 %0,19
€ Euro 51,5664 %-0,90
£ Sterlin 59,5039 %-0,78
Altın $4.853,81 %-10,03
Gümüş 116,30 %-28,39
Pazar günü Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak olan Kocaelispor’da hazırlıklar devam ediyor. Yeşil siyahlılar Ümraniye yenilgisini affettirmek için sahaya çıkacak ve hedef mutlak 3 puan olacak. Öte yandan ev sahibi ekipte de iki önemli futbolcu sahadaki yerini alamayacak.
Ümraniyespor yenilgisi ile başlayan Kocaelispor’da pazar günkü Ankaragücü maçında rotasyon bekleniyor. İlyas Kubilay, Benhur, Bahattin ve Musa Nizam’a11 yolu göründü.
Kocaeli Stadı’nda uzun süren ve bir türlü çözülemeyen bir sorun daha var. Maç öncesi ıslatılan ya da yağışlı havalar, Doğu Kale Arkasındaki (İsmetpaşa Stadı’na göre deniz tarafı) zemin üzerinde çamurlaşmaya neden oluyor.
Hodri Meydan Taraftar Derneği yaptığı açıklama ile Kocaeli Stadı’ndaki eksiklikleri dile getirmiş ve sorumluları göreve davet etmişti. Bu açıklamaya istinaden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz gereğinin yapılacağını belirtti.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 2002 yılında Beşiktaş’ı 4-0 mağlup ederek kazandığı Türkiye Kupası finalinde sahada yer alan Kocaelisporlu eski futbolcularla bir araya geldi
Kocaelispor’da görev yaptığı 5 yıl boyunca alt yapıyı yokluktan zirveye çıkaran, ilimizin başarılı teknik direktörlerinden Aydın Günaydın, Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor ile prensipte anlaşmıştı. Deneyimli teknik direktör Hatay’a gitti ve Akdeniz ekibi ile her konuda anlaşarak imzasını attı.
Ümraniyespor karşısında 3-0’lık bir yenilgi ile sezonu açan Kocaelispor kadrosuna Senegalli İbrahima Wadji’yi katmak için harekete geçti.
Kocaelispor’un istekli ve hırslı futbolcusu Semih Karadeniz, Ümraniyespor maçında sahadaki yerini alamadı.
Ümraniyespor’da Teknik Direktör Recep Uçar’ın yardımcılarından, İzmitli teknik adam Tayfun Rıdvan Albayrak Kocaeli’deki dostları ile hasret giderdi. Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olan 1980 doğumlu Albayrak, ilimiz gazetecileri ile sohbet etti ve “Kocaeli Stadı’nda Kocaelispor’a rakip olmak da varmış” dedi.
İzmit Belediyesi, Kocaelispor’un Ümraniyespor ile oynayacağı TFF 1. Lig’deki ilk hafta maçı öncesi Kocaeli Stadyumu’nda kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.
Kocaelispor’un kanat oyuncularından Dilaver Güçlü, Hayat Eve Sığar uygulamasında riskli olmadığını ancak TFF’ye göre sahaya çıkamamasına anlam veremediğini belirtti.
Kocaelispor ile Ümraniyespor arasında oynanan sezonun ilk maçı öncesi stada girişlerde sorun yaşandı.
Kocaelispor 11 yıl sonra yükseldiği 1. Lig’deki ilk maçını İstanbul’dan Ümraniyespor ile oynadı. Mücadeleyi Del Valle, Ercan ve Oğuz’un golleri ile 3-0 kaybeden yeşil siyahlılar 17 Ağustos depreminin arifesinde adeta yıkım yaşattı.
Kocaelispor, bu akşam Kocaeli Stadı’nda konuk edeceği Ümraniyespor maçında yeşil siyah çubuklu forma ile çıkacak.
Kocaelispor’un 1. Lig’deki rakiplerinden Bursaspor’da Teknik Direktör Mustafa Er görevinden istifa etti.
İzmit Belediyesi tarafından ikincisinin düzenlendiği Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nın konukları arasında Kocaelispor'un eski teknik direktörlerinden ve futbolcularından Erhan Altın da yer aldı. Erhan Altın geride bıraktığımız sezon yeşil siyahlıları çalıştıran teknik direktörlerdendi. Şampiyonlukta payı olan deneyimli teknik adam İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından unutulmadı.
Kocaelispor’a 2001 yılında Bulgaristan’ın Levski Sofya takımından transfer olan yeşil siyahlı forma ile iki sezon boyunca etkileyici performansı ile göz kamaştıran, 2001’de kazanılan Türkiye Kupası’nın mimarlarından Aleksandar Aleksandrov 2. Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nın onur konukları arasındaydı.
İzmit Belediyesi tarafından bu yıl ikincisinin düzenlendiği Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nda konuşan ev sahibi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet “Geçmişimizi bilmezsek geleceğimize ışık tutamayız” dedi.
İzmit Belediyesi taraftarından bu yıl ikincisinin düzenlendiği Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nın finalinde Emir Sürek ile geçen sıkı bir rekabetin ardından şampiyon olan Yunus Emre Özsoy’dan son derece anlamlı bir hareket geldi.
İzmit Belediyesi tarafından bu yıl ikincisinin düzenlendiği Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nda şampiyon Yunus Emre Özsoy oldu.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit tarihinde önemli bir yeri olan Denizcilerin Azizesi Santa Barbara adına “İzmit/Nikomedia seni çağırıyor” sloganıyla İstanbul’da düzenlenen TAYK Greencup By Santa Barbara Hub Uluslararası Açık Deniz Yat Yarışı’nın ödül törenine özel davetli olarak katıldı
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.
2021-2022 Kocaelispor için resmen başlıyor. Rakip, ligin gediklisi Ümraniyespor… Kocaeli Stadı’nda yarın (Pazartesi) saat 20.30’da başlayacak olan maçı Emre Kargın yönetecek. Kargın’ın ilk düdüğü sonrası Kocaelispor tam 11 yıl sonra 1. Lig’e de merhaba diyecek! TRT Spor ve Bein Sports da maçları canlı yayınlarken, TRT Spor yayınında mikrofonun başında başarılı spiker Cüneyt Ersan yer alacak.
Kocaeli’nin alt yapıya verdiği önemle dikkat çeken, Kerem Aktürkoğlu’nu Türk futboluna kazandıran Hisareyspor başka bir futbolcusunu daha profesyonel lige gönderdi.
Yarın akşam Kocaeli Stadı’nda oynanacak olan Kocaelispor – Ümraniyespor maçı öncesinde taraftar 3 ayrı güvenlik noktasından geçecek. Bu nedenle erken harekete geçilmesi gerekiyor. İşte maç öncesi uygulanması gereken kurallar.
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gölcükspor TFF temsilcisi Hüseyin Bat, Gölcük’te bulunan amatör spor kulüpleri için program organize etti. Etkinliğe KASKF Başkanı Murat Aydın ve Gölcük kulüpleri başkanlarının yanı sıra, Gölcükspor Kulüp Başkanı Temel Erten, yöneticiler Olcay Balaban, Murat Ağacan, Semih Sofu, Kerem Musaoğlu ve İbrahim İnanç Çakıroğlu katılım gösterdi.
1.Lig'de Denizlispor ile Bandırmaspor, Denizli’de karşılaştı. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan maçı konuk Bandırmaspor ekip 2-0 kazandı. Perdeyi açan isim Burak Süleyman’dı.
İlimizin başarılı voleybol antrenörlerinden Soner Binici bu kez basketbol ile ilgili yeni bir projeye imza atıyor.
2000-2002 yılları arasında Kocaelispor'da forma giyen orta saha oyuncusu “Sihirbaz” Aleks Yordanov, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet'in davetlisi olarak gün içinde İzmit'e gelecek ve 2. Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması'nın finaline konuk olacak.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, yeşil siyahlı kulübün tanıtım gecesinde Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a Passolig kartını takdim etti.
Kocaelispor’un tanıtım gecesine katılan MHP Kocaeli Milletvekili ve yeşil siyahlı kulübün eski kaptanı Saffet Sancaklı futbolculara seslenerek “Şu gol rekorumu artık kırın” dedi.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, tanıtım gecesinde yaptığı konuşmada şehrin dayanışma içinde olması gerektiğini belirtti. El ele, omuz omuza vererek hareket edilmesini isteyen Engin Koyun gelecek yıllarda Avrupa’nın büyük kulüplerini Kocaeli’ye getireceklerinin de altını çizdi.
Kocaelispor’un tanıtım gecesinde teknik kadro ve futbolcuların imzaladığı yeni sezon forması açık artırmayla satışa bunuldu.
Kocaelispor’un forma tanıtım gecesi güzel görüntüleri de beraberinde getirdi.
Kocaelispor’un Portekiz’den transfer ettiği stoper Diogo Alexis Rodrigues Coelho Özçakmak, yeşil siyahlı kulüpte Türk statüsünde oynuyor.
Kocaelispor’da yeni sezon öncesi 3 etkinlik aynı organizasyonda buluştu. Yeşil siyahlı kulüp önce token ve passolig ile ilgili sunum yaptı, ardından yeni sezon formalarını tanıttı. Mustafa Reşit Akçay’ın dışındaki tüm teknik kadro ve birkaç futbolcu dışındaki tüm futbolcuların katıldığı organizasyon, Başiskele’de yer alan Tryp By Wyndham Otel’de gerçekleşirken ilimiz protokolü geceye ilgi gösterdi.
Kocaelispor’un yeni transferlerinden ve geçen sezon Giresunspor ile şampiyonluk yaşayan futbolcularından Mehmet Taş Spor 41'in sorularını yanıtladı. Mehmet “İlk maçlar zordur. Ama bu zorluğun üzerinden gelecek bir takıma sahibiz. Aile ortamımız başarıyı da getirecektir” dedi.
Kocaelispor’da yeni sezon öncesi 3 etkinlik aynı organizasyonda buluştu.
Uzun yıllar Kocaelispor’un ürün tedarikçisi olan ve yeşil siyahlı kulübe yaklaşık 800 bin lira kazandıran Kartepe Sportif sahibi Ekrem Kaygusuz, Kartepe esnafına desteğinden ötürü Suadiyespor Kulüp Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu’na teşekkür etti.
Kocaelispor, 16 Ağustos’taki Ümraniyespor maçını heyecan içinde beklerken, taraftar da 11 yıl sonra sahne alacak olan yeşil siyahlılara tribünden en iyi desteği vermek için ayrı bir çaba sarf ediyor.
Kocaelispor’da sezonun başlamasına sayılı günler kala hareketlilik devam ediyor. Yeşil siyahlı kulüp bu akşam önce token ve passolig ile ilgili sunum yapacak ardından yeni sezon forma tanıtımına geçilecek. Organizasyon, Başiskele’de yer alan Tryp By Wyndham Otel’de saat 19.30’da başlayacak ve davetliler organizasyonda yer alacak.
Kocaelispor ile yollarını ayıran Mesut Özdemir duygusal bir veda açıklaması yayınladı. Mesut, Atilla İlhan’ın şiirinden bir alıntıyı da açıklamasına ekledi ve “Ayrılık da sevdaya dahil” dedi. İşte Mesut’un veda açıklaması.