$ Dolar 44,3092 %0,24
€ Euro 51,0846 %0,56
£ Sterlin 59,3053 %1,19
Altın $4.627,12 %-3,96
Gümüş 100,74 %-5,84
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedeni ile Kocaelispor Kulübü’nden anlamlı bir paylaşım yapıldı.
Kocaelispor’un da yer aldığı 2. Lig Beyaz Grup’un iddialı takımlarından Sancaktepespor’da maddi kriz sürüyor. Futbolcu grubu ve kulüp yönetimi karşılıklı demeçler verdi. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü “Geliyorum. Oturup konuşacağız, bu işi halledeceğiz” dedi.
TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'da yeni teknik direktör Cihan Arslan oldu. Kulüp tesislerine gelen Arslan, kendisini kırımızı-beyazlı renklere bağlayan 1.5 yıllık anlaşmayı imzaladı.
Kocaelispor’da Futbol Şube Sorumlusu Vural Yıldız’ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Yıldız’ın 14 günlük karantina süresi başlarken, Futbol Şube’de tek yetkilinin Yunus Merttürk olacağı öğrenildi.
Geçen sezon Kocaelispor’da forma giyen ve şampiyon kadronun değişmez isimleri arasında yer alan Yakup Alkan profesyonel kariyerinde dalya dedi.
Geçen yıl şampiyonluk yaşayan Kocaelisporlu futbolculardan sert açıklama geldi. Geçen sezon içeride kalan 4 maç başı ve 1 milyon liralık şampiyonluk primlerini alamayan futbolcular ortak açıklamasında haklarını helal etmedi.
Erzincan ve Hekimoğlu maçları Covid’e yakalanan 17 futbolcusu olması nedeni ile ileri bir tarihe ertelenen Kocaelispor’da dört günlük izinin ardından çalışmalar yeniden başladı.
İkinci Lig Beyaz Grup’ta perşembe mesaisinde 7 maç oynandı. Kocaelispor’un Erzincan ile oynaması gereken maç ile Sancaktepespor ile Niğde Anadolu FK arasındaki maçlar bir tarihe ertelendi. 13. haftada oynanan maçların ardından Kocaelispor 7. sıradan 9. sıraya geriledi.
Covid-19 krizi geçiren Kocaelispor’da çalışmalar yarından (Cuma) itibaren yeniden başlıyor. Antrenman öncesinde tüm kafile testten geçecek.
Adana Demirspor ile Keçiörengücü hafta sonu Ankara’da karşılaşmış, bu maçın sonlarına doğru Adana Demirspor forması giyen Anıl Karaer topu geç gönderdiği gerekçesi ile top toplayıcıya doğru şut çekmişti.
PFDK doğramaya devam ediyor...
Kocaelispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 25 Kasım’da deplasmanda Keçiörengücü’nü 2-1 mağlup etti ve adını beşinci tura yazdırdı. Bu maçın ardından yeşil siyahlılara saha içerisinde toplu olarak fotoğraf çektirmeleri ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı 6 bin lira para cezası verildi. Aynı maçta Yardımcı Antrenör Taner Gülleri’ye de maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı da 900 lira para cezası verildi.
Kocaelispor’un Başiskele’de yaşayan SMA Hastası Hamza Bebek adına başlattığı kampanya için yaptığı çağrıya kayıtsız kalınmadı.
Dünya'da 3. kategori (Süper Lig ve 1. Lig’den sonra yer alan kategori) futbol takımlarından Ekim ayında "Instagram"da en çok etkileşim alan kulüpler açıklandı.
TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor’da elektrik krizi yaşanıyor. Ödenmeyen borçlar sebebiyle, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun elektrikleri kesildi. Yaklaşık 2 yıldır faturalarını ödemeyen Bursaspor Kulübü’nün, Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi’ne borcu 3 milyon TL’yi aşınca elektrikleri kesildi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Erhan Altın, Covid-19’a yakalanan ve bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan, 2008-2009 sezonunda Kocaelispor’u çalıştıran teknik direktör Yılmaz Vural için geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Kocaelispor Kulübü, Başiskele’de yaşayan Hamza Bebek’e maddi destekte bulundu. “Birlik olalım, Hamza'yı yaşatalım! Hamza'ya nefes olmaya var mısınız?” diyerek kampanya başlatan yeşil siyahlı kulüp Antalyaspor, Adana Demirspor ve Sakaryaspor’a Hamza Bebek’e destek olması için çağrıda bulundu.
Kocaelispor’da son testler öncesinde sonucu pozitif olan futbolcu sayısı 10’du. Takım bu sabah yeniden testten geçti ve akşam açıklanan sonuçların ardından Ramazan Çevik, Semih Karadeniz, Erdinç Karakaş, Doğukan Kaya, Eren Türkkal, Berat Kartal ve Yiğitali Bayrak’ın da sonuçları test sonuçları pozitif çıktı.
Kocaelispor’da yeni yönetim dijital ortamdaki ilk basın açıklamasını yapıldı. Açıklamada Kahramanmaraşspor galibiyeti için “Bu sezonun en anlamlı karşılaşması ve galibiyeti” yorumu yapıldı.
Kocaelispor’da Yardımcı Antrenör ve Kocaelispor’un son döneme damga vurmuş golcülerinden Taner Gülleri, Kahramanmaraşspor maçında elde edilen 3-0 galibiyetin önemine vurgu yaptı. Gülleri “Daha önce de Erhan hocamız da ifade etmişti. Takımımızda as yedek kavramı yok. Kahramanmaraşspor galibiyeti bu düşüncemizi kanıtlar nitelikteydi” dedi.
Kocaelispor’a 3-0 kaybeden Kahramanmaraşspor’un genç teknik direktörü Sinan Yücer, Kocaelisporlu futbolcuların galibiyeti kendilerinden daha çok istediğini belirtti ve şu şekilde konuştu: Üzücü bir mağlubiyet aldık. Oyunun ilk devresi hep bizim kontrolümüzdeydi. İkinci yarıya da fena başlamadık. Ancak golü yedikten sonra takım direncimiz düştü.
Kocaelispor’da toplam 17 futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine TFF resmi olarak perşembe günkü Erzincan ve pazar günkü Hekimoğlu Trabzon maçlarını ileri bir tarihe erteledi.
Kocaelispor ile Ankara Demirspor sezonun dokuzuncu haftasında Ankara’da karşılaşacaktı.
Kocaelispor Teknik Direktörü Erhan Altın, 3-0 kazanılan Kahramanmaraşspor maçının ardından sorularımızı yanıtladı. Futbolcuları ile gurur duyduğun belirten Altın “Çok büyük sıkıntılar yaşadık. Ancak futbolcularımız çıktı, aslanlar gibi oynadı ve maçı kazandı” dedi.
Geçen sezon Kocaelispor forması ile şampiyonluk yaşayan ve yeni sezonda Kahramanmaraşspor ile anlaşan orta saha oyuncusu Talha Mayhoş, maçın ikinci yarısında oyuna dahil oldu.
Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli futbolcularından Diego Armando Maradona geçirdiği kalp krizi sonrası 60 yaşında hayatını kaybetmişti.
Süper Lig’deki lejyonerlerimizden, Antalyaspor forması giyen Gökdeniz Bayrakdar bu sezonki ikinci golünü attı.
Kocaelispor’da 17 futbolcunun Covid-19 testi pozitif çıktı. TFF, Erzincan ve Hekimoğlu Trabzon maçlarını erteleyecek.
Kocaelispor’da teknik kadro, futbolcular ve personele gün içinde Covid testi yapıldı. Yapılan testlerin ardından 7 futbolcunun daha testi pozitif çıktı. Daha önceden 10 futbolcusu karantinada olan yeşil siyahlılarda böylece sayı pozitif futbolcu sayısı 17’ye çıktı. Elde kalan futbolcu sayısı 11’e düştü.
Kocaelispor’da Başkanvekilliği yapan Engin Koyun’un Covid-19 testi pozitif çıktı.
Kocaelispor Kulübü ikinci bir karara kadar Kocaelispor Körfez Brunga Tesisleri’ni taraftara ve basına kapadı.
Goller ikinci yarıda geldi.
Kocaelispor 10. maçında Kahramanmaraşspor’u konu etti. Covid testi pozitif çıkan tam 10 futbolcusundan yoksun sahaya çıkan yeşil siyahlılar karşılaşmayı Batuhan Er, Benhur Keser ve Hakan Demirci’nin golleri ile 3-0 kazanarak müthiş bir iş başardı.
Kocaelispor sezonun 10. maçında Kahramanmaraşspor’u konuk etti.
Kocaelispor’da kaleciler Bayram Olgun ve İsmet Yumakoğulları’nın testlerinin pozitif çıkması üzerine Kahramanmaraşspor maçına Doğukan Kaya ile başlanacak.
Kocaelispor’da toplam 10 futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması sonrasında Teknik Direktör Erhan Altın ve Yardımcı Antrenör Taner Gülleri kara kara düşünmeye başladı ve kadro üzerinde yoğun bir matematik yapmaya başladı. Yeşil siyahlıların Kahramanmaraşspor maçına şu kadro ile çıkması bekleniyor.
Kocaelispor’da covid şoku devam ediyor. Daha önce 6 futbolcunun testi pozitif çıkarken, bu isimlere 4 yeni isim daha eklendi ve sayı 10’a çıktı. Yeşil siyahlılar Kahramanmaraş maçına 10 kişiden yoksun çıkacak.
Kocaelispor’da geride bıraktığımız sezonun en tartışılan isimlerinden, özellikle futbolcular ile arası hayli açılan ve kafayı kulüp personeline takacak kadar kendisini küçük duruma düşüren Selahaddin Dinçel, Gölcükspor – Erokspor maçının ardından konuştu. Dinçel’in gündeminde Kocaelispor Kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez vardı. Dinçel “Sıkıştıkça birilerine çamur atıyor, yalan söylemekten, iftira atmaktan çekinmiyor. Onunla istediği yerde, istediği zaman programa çıkabilirim… Hodri Meydan” dedi.
Kocaelispor sezonun 10. maçında yarın (Pazar) Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 13.00’te başlayacak ve Misli.com’dan canlı yayınlanacak. Yeşil siyahlılarda Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Bayram, Kemal Can ve Taha Batuhan, Mesut ve Bahattin kritik maçta forma giyemeyecek.
3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, Cumartesi mesaisinde Erokspor’u konuk etti. Kırmızı siyahlılar mücadeleyi 2-0 kaybederken 11. maçında 7. kez bileği büküldü.
Gerekçelere bak çay demle
İlimizin başarılı savunmacılarından ve tam 14 yıl aralıksız futbol oynayan Caner Güner’in sanat sevgisi futbol sevgisinin önüne geçti. Seramik alanında yüksek lisans yapan Güner’in eserleri Türkiye’nin en önemli platformlarında sergi görüyor.