$ Dolar 44,2961 %0,04
€ Euro 51,3273 %0,06
£ Sterlin 59,3436 %0,09
Altın $4.636,88 %-0,28
Gümüş 102,81 %-0,80
Kocaelispor’da Başkan Hüseyin Üzülmez önceki akşamki yönetim kurulu toplantısında “Benden yana hiç sıkıntı. Başkanlığa devam edebilecek güç ve enerjiye sahibim. Benle devam yola etmek isteyenler özelden yazabilir” dedi.
Şampiyonluk kutlamasında ünlü ses sanatçısı Kıraç ile görüşüldü. Hazırlıklar tüm hızı ile devam ediyor ancak valiliğin de kutlamalar için izin vermesi gerekiyor.
TFF, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig’in devam etmemesi yönündeki kararını duyurdu. Kulüplerin büyük bir bölümü kararı olumlu karşılarken, az sayıda kulübün karara tepkisi oldu. Bu karar Kocaelispor’un da işine geldi. Ağustos ayında genel kurulunu yapacak olan Yeşil Siyahlıların önünde aşması gereken çok engel var.
Kocaelispor’da Bahri Yavuz döneminde yöneticilik yapan Efe Nalçacı’nın annesi, Kocaeli Barosu avukatlarından Naime Ömür Nalçacı hayatını kaybetti.
Kocaelispor’da takım kaptanı Burak Süleyman, 3. Lig’deki şampiyonluğun Kocaelispor gibi büyük bir camiayı çok mutlu etmemesi gerektiğini, Yeşil Siyahlı kulübün tarihinde çok daha büyük başarılar olduğunu belirterek gerçekçi bir yoruma imza attı.
Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, Kocaeli Stadı’nda gerçekleşmesi planlanan şampiyonluk kutlamasında dev koreografi çalışması hakkında açıklama yaptı. Hodri Meydan öte yandan Körfez sahilinde, her ilçede meşaleler yakacak ve geceyi gündüze çevirecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit'teki yürüyüş yolunun Yenicuma kavşağı ile Fethiye Caddesi kavşağı arasına ışıklı demir doğrama reklam panoları yerleştirdi.
U-19 Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elit Tur maçları aday kadrosu açıklandı. Kadroda Kocaelispor’dan Süper Lig takımlarından Antalyaspor’a transfer olan Gökdeniz de yer aldı. Ay Yıldızlılar, Elit Tur'da Hırvatistan, Portekiz ve Slovakya ile mücadele edecek.
Kocaelispor’un gelecek vaat eden 2003 doğumlu futbolcusu Haşim Arda Sarman, şampiyonluğun camiaya hayır getirmesini belirtti ancak bu sezon yeteri kadar forma şansı bulamadığı için şampiyonluğa çok sevinemediğini ifade etti.
Kocaelispor’un deneyimli file bekçisi Ercüment Kafkasyalı, açık ara farkla şampiyon olduklarının altını çizdi ve “Kimse bize şampiyonluk konusunda kelime bile yapamaz” dedi.
Kocaelispor’un beyefendi stoperi Kemal Can Aydemir, Kocaelispor formasını önümüzdeki yıllarda da terletmek istediğini belirtti.
Önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor’un şampiyonluk tişörtleri satışa çıktı.
Sakarya'nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza için Kocaelispor Kulübü’nden taziye mesajı geldi.
İzmit Belediyesi, Kocaelispor’un şampiyonluk coşkusunu perçinlemek için, Kocaelispor tarihiyle ilgili bilgi yarışması düzenleyecek.
Kocaelispor’un yıllardır kamburu haline gelen Kızılyıldız sorununda Yeşil Siyahlı kulüp adeta direkten döndü. Mali çıkmaz içerisinde olduğu için Sırp futbolcular Jestrovic, Tutoric ve Dusan’ın bonservis taksitlerini aksatan Kocaelispor’da Mali Asbaşkan İsmail Araç bir kez daha aracı oldu ve 30 Haziran’da ödenmesi gereken ara taksiti 20 Temmuz’a kadar uzattı.
Kocaelispor başta olmak üzere şehrin sportif dinamiklerine finansal destek sağlanması için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın himayelerinde kurulan Kocaeli Sporu Sevenler Derneği yönetimi basın mensupları ile bir araya geldi.
Kocaelispor başta olmak üzere şehrin sportif dinamiklerine finansal destek sağlanması için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın himayelerinde kurulan Kocaeli Sporu Sevenler Derneği yönetimi kahvaltıda bir araya geliyor.
Kocaelispor’da sezon şampiyonlukla noktalandı. Bu şampiyonluğun en büyük mimarı kuşkusuz futbolculardı. Hiçbir zaman mücadeleden kaçmayan, rakiplerine sahayı dar eden Yeşil Siyahlı futbolcuların bu alın terleri kurumadan haklarının verilmesi gerekiyor. Futbolcuların çok sayıda maç başı alacağı olduğu biliniyor. Futbolcuya olan toplam borcun en az 1.2 milyon, şampiyonluk priminin ise 1 milyon lira olduğu öğrenildi.
Kocaelispor’un bu sezon attığı 14 golle dikkat çeken golcülerinden Yakup Alkan sosyal medyası aracılığı ile veda ettiğini açıkladı.
Kocaelispor’a devre arasında Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in isteği ile transfer olan kanat oyuncusu Alihan Dinçel sosyal medya hesabından ayrılık mesajı yayımladı. Ali Han’ın yakın çevresine “Selahaddin hoca devam ederse ben de yıllık 700 bin liraya devam ederim” dediği öğrenildi. Alihan’ın ayrılması kafalarda, Selahaddin Dinçel ile ilgili devam kararının gerçeği yansıtmadığı şeklinde yorumlandı.
Kocaelispor’un deneyimli kaleci antrenörü Nurettin Kabalak, şampiyonlukta emeği geçenlere teşekkür etti ve bu başarıyı sonuna kadar hak ettiklerini dile getirdi.
Kocaelispor’un can kardeşi Antalyaspor’un bugün doğum günü. Kocaelispor ile aynı yaştan olan Kırmızı Beyazlı kulüp 2 Temmuz 1966’da kuruldu. Kardeşimiz Antalyaspor’un yeni yaşını en samimi duygularımızla tebrik ederiz.
İlimizin başarılı antrenörlerinden Volkan Ertuğ evliler kervanına adını yazdırıyor.
Kocaelispor’un sevilen yardımcı teknik adamlarından Nazım Gülay, anlamlı bir şampiyonluk paylaşımı yaptı.
Kocaelispor’un genç santraforu Mervan Yusuf Yiğit’e nazar değdi. Dar alanda yapılan top kapma mücadelesinde sol bileğinden sakatlanan Mervan antrenmanı yarıda bıraktı.
Kocaelispor’un Brunga Tesisleri’ndeki antrenmanlarını kaçırmayan, sıcak havalarda bile betonun üzerine çıkarak çalışmaları yerinde takip eden Kutay ve Eren’e Kocaelisporlu futbolculardan jest geldi.
Kocaelispor’un başarılı sağ beki Semih Karadeniz, şampiyonluğu hak ederek elde ettiklerini belirtti.
3. Lig 2. Grup’ta açık ara liderliğini sürdüren temsilcimiz Kocaelispor’da tempo artmaya devam ediyor, teknik ekip ve futbolcular, TFF’den gelecek olan kararın ne olacağını düşünmeden, ipleri gevşetmeden çalışıyordu. Ancak dün akşam yapılan açıklama sonunda Yeşil Siyahlı takım akşam önce kutlamasını yaptı ardından futbolcular evlerine dağıldı.
Kocaelispor 1. Başkanvekili Bekir Halefler önceki akşamki antrenmanı takip eden tek yöneticiydi.
Kocaelispor’da teknik kadro, futbolcular ve kulüp personeli TFF’nin önceki akşam yaptığı açıklamanın ardından Brunga Tesisleri’nde şampiyonluk kutlaması yaptı.
TFF sonunda son kararını verdi. Ligler oynanmayacak… Ancak bu kadar insanları bekletmenin gerekçesi neydi? Zamanında neden karar alınamadı?
Kocaelispor’un bir türlü bitmeyen sıkıntısı Kızılyıldız Kulübü’ne ödenmesi gereken 50 bin Euro’luk Haziran taksitinin günü geçti. Geçtiğimiz ay Sırp kulübü ara taksit formülü ile borcu 1 ay ötelemiş ve 4. taksit için 30 Haziran’a kadar süre vermişti. Bu taksit ödenemeyince Kızılyıldız Kulübü, Kocaelispor Kulübü’ne son durumlarını sordu.
TFF’nin liglerin sona erdirilmesi kararının ardından Kocaelispor’da gözler şampiyonluk kutlamasının olup olmayacağına çevrildi. Bugün konu ile ilgili Kocaelispor 1. Başkanvekili Bekir Halefler, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, tribün lideri Haluk Bozo ve derneğin basın ve halka ilişkiler sorumlusu Çağrı Uçar bir otelde buluştular. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda emniyet mensupları ve Büyükşehir personeli de yer aldı.
Hazırlıklarını Körfez Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde günde yaptığı çift antrenmanla sürdüren Kocaelispor, hazırlık maçlarını lige kadar genç takımla yapacak. Genç takım ise Brunga’nın diğer sahasında antrenmanlarına başlayacak. Ancak bunun için yapılması gereken bir önemli bir şey var.
3. Lig 2. Grup’ta açık ara lider olan Kocaelispor’da tempo yavaş yavaş artıyor. Günde iki antrenman yapan takımda topla çalışmalar ve ikili mücadeleler de hafta arasındaki antrenmanlarda planlanıyor. Bir tescil kararı alınmazsa Fatsa Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kocaelispor’da önceki akşam yapılan antrenmana ağrıları olan Doğan Karakuş dışındaki tüm futbolcular katıldı.
Kocaelispor’da bu sabahki çalışma sonrasında bir birinden güzel görüntüler yaşandı.
TFF’de 2 ve 3. ligler ile ilgili devam kararının verilmesinin ardından kulüplerin önemli bir kesiminin tepkisi üzerine kararını bir kez daha gözden geçirecek.
Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncusu Talha Mayhoş, evde geçen 3 aylık süreçte sıkıldığını ifade etti ve “İyi ki tekrar çalışmalara başladık. Bir birimizi ve futbolu özlemişiz” dedi.
İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı kutlandı. Bir çok etkinlik kaymakamlık kararı ile iptal edilirken, İzmitliler bu anlamlı günü unutmadı.
Kocaelispor’un İzmitli sol beki Mehmet Öztonga, Yeşil Siyahlı formaya imza attığı ilk günden beri kendisini hazır tuttuğunu ifade etti.
Beyaz Futbol programı spor yorumcusu Sinan Engin, 2 ve 3. ligler için alınan devam kararının büyük bir hata olduğunu ifade etti.
2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği, TFF'nin 18 Temmuz'da başlatma kararı aldığı liglerin oynanmadan sonlandırılması talebinde bulundu.