$ Dolar 44,2837 %0,03
€ Euro 51,2441 %-0,11
£ Sterlin 59,4344 %-0,06
Altın $4.716,22 %1,43
Gümüş 105,47 %1,76
Kocaelispor, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını önlemleri nedeni ile seyircisiz oynadığı maçta düşmeme mücadelesi veren 1877 Alemdağspor’u konuk etti. Mücadeleyi Burak Süleyman’ın 2 ve Mesut’un golleri ile 3-0 kazanan Yeşil Siyahlılar puanını 64’e çıkardı. Önümüzdeki hafta Kocaelispor deplasmanda Fatsa Belediyespor’u mağlup eder, Turgutluspor da Trabzon’da Ofspor’a mağlup olursa Yeşil Siyahlılar bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.
Kocaelispor 28. haftada düşme hattında yer alan İstanbul’dan Alemdağspor’u konuk edecek. Koronavirüs önlemleri nedeni ile seyircisiz oynanacak maç Kocaeli Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak. Manisa’da Turgutlu ile Belediye Derincespor 1-1 berabere kaldı. Kocaelispor’un alacağı galibiyet Yeşil Siyahlılar şampiyonluğa çok yaklaştıracak.
Koronavirüs önlemleri kapsamında 13 Mart – 30 Nisan tarihleri arasındaki tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanacak. Kocaelispor – Alemdağspor maçı da bu karşılaşmalardan birisi olacak.
15 yaşında olmasına karşın Kocaelispor’un A takımında antrenman yapma şansı elde eden Milli kaleci Onur Alp Sarman’ın gözünün yaşına bakmıyorlar.
Kocaelispor’un “Tahaminatör” lakaplı başarılı stoperi Taha Batuhan Yayıkçı’dan teşekkür geldi.
Kocaelispor, Pazar günü konuk edeceği Alemdağspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı ter antrenmanının ardından tamamlayacak ve maçı bekleyecek.
Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Alemdağ maçını hafife almamaları gerektiğini ifade ederken rakibin durumlarının kendilerini ilgilendirmediğini belirtti.
Korona virüsün spora olan olumsuz etkisi artarak ediyor. Tüm ülkedeki elit akademi ve bölgesel gelişim ligleri ertelendi.
Kocaelispor Kulübü, İstiklal Marşı’mızın kabul edilişinin 99. yılını kutladı.
Gazetemize yapılan bir ihbarda, Kocaelispor – Karşıyaka maçını izleyen bir taraftar, maçın ardından ambülansın ve itfaiye araçlarının stadı erken terk ettiğini ifade belirtti.
Kocaelispor’un deneyimli kalecisi Ercüment Kafkasyalı son dakika golleri ile alınan galibiyetler için “Çekilen 11 yıllık çile sonrası Allah bu şekilde hükmediyor” yorumunu yaptı.
Kocaelispor’un başarılı stoperi Taha Batuhan, bu unvanı fazlası ile hak ediyor! Yeşil Siyahlı forma ile müthiş bir sezon geçiren genç futbolcu, maç içinde sert darbelere maruz kalsa da, yılmıyor, geri adım atmadan maçını tamamlıyor.
İzmit bu çocuklarla gururlu! Geçtiğimiz günlerde Kocaelispor’un gelecek vaat eden kalecilerinden Onur Alp Sarman U-15 Milli Takımı’na davet edilmişti.
U-19 Milli Takımı’nın 25-31 Mart tarihleri arasında Hırvatistan'da oynayacağı UEFA U-19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur müsabakalarının aday kadrosuna Kocaelispor’un genç yıldızı Gökdeniz Bayrakdar ile 41 Futbol Kulübü’nde yetişen ve Galatasaray’da forma giyen Erencan Yardımcı da davet edildi.
Tüm Dünya’da adeta kabus haline gelen ve küresel bir salgın haline gelen Korona Virüs, sporu da vurdu. NBA maçları ertelendi, birçok sporun uluslararası organizasyonları iptal etildi. Avrupa’da, özellikle İtalya virüsten olumsuz derecede etkilendi ve İtalya’da ölü sayısı 1000’e yaklaştı. Virüs ile ilgili tüm Dünya ülkeleri önlemlerini aldı, seferberlik ilan etti. Türkiye de bu ülkelerden birisi oldu.
Belediye Derincespor Cumartesi günü Turgutluspor ile deplasmanda oynayacağı zorlu maç için Manisa’ya gitti.
Kocaelispor’un 2007 tarihinden davalı bir dosya sebebiyle İzmit Baç’ta bulunan hacizli binasının satışı gündemdeydi.
Kocaelispor’un çalışkan futbolcusu Semih Karadeniz, Kocaelispor’u takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Duygusal bir yapıya sahip olduğunu ifade eden başarılı sağ bek her zaman en iyi futbolunu sahaya yansıtmak için mücadele ettiğini ifade etti.
Belediye Derincespor’un başarılı teknik adamı Bülent Baturman, ciddiyeti elden bırakmadan mücadelelerine devam edeceklerini belirtti. Baturman ilginç bir konudan da bahsetti ve “Ne hikmetse gol yemeden gol bulamıyoruz” dedi.
Erbaa’dan 2-0’lık zaferle dönen Kocaelispor’da Alemdağ maçının hazırlıkları neşe içerisinde geçiyor.
Kocaelispor’da teknik adam Selahaddin Dinçel, Erbaa maçı öncesinde polemik yaşadığı Mesut’u 18 kişilik maç kadrosundan çıkarmıştı.
Çok özel bir futbolcu grubuna sahip olan ve Kocaelispor’un eski futbolcularından Ercan Ağaçe’nin çalıştırdığı Kocaelispor U-15 takımı, Türkiye’nin gelişim liglerindeki en başarılı takımı olarak dikkat çekiyor. Yeşil Siyahlıların bu yaş grubu ve ligindeki en yakın takipçisi ise Yılport Samsunspor.
Kocaelispor’da teknik adam Selahaddin Dinçel, Erbaaspor maçında da klasik kadroyu sahaya sürerken, 11’de Mesut’un yerinde Serdar Ümit sahadaki yerini aldı.
Süper Lig takımlarından Antalyaspor’a transfer olan Kocaelispor’un 2001 doğumlu futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar, Erbaa maçında oyuna sonradan girdi ve harika bir gole imza attı. Ceza sahası dışından sol ayağı ile kaleci Taylan’ın sağından fileleri bulan Kandıralı isim bu sezon ligdeki 12. golünü attı.
Erbaaspor İle Kocaelispor arasındaki maç sıcak bir havada oynandı. 24 derece sıcaklıkta oynanan maçta bunaltıcı hava herkesi olumsuz etkiledi.
Kocaelispor’daki sezonun ilk yarısındaki Erbaaspor maçı ile başlayan teknik adam Selahaddin Dinçel, son oynanan ve 2-0 kazanılan Erbaa maçının ardından kendisi adına 17. maçında galibiyet sayısını 15’e çıkardı.
Tokat temsilcisi Erbaaspor sezonun ikinci yarısında sahasında mağlup olmamıştı.
Kocaelispor, Erbaaspor galibiyeti sonrası puanını 61’e çıkardı ve bitime 6 hafta kala en yakın rakibi Belediye Derincespor arasındaki 12 puanlık farkı korudu.
Kocaelispor’da 11 rotasyonuna tekrardan dahil olan Talha Mayhoş goller bulmaya devam ediyor. Üst üste kazanılan 5 maçta 11’de sahaya çıkan deneyimli isim Erbaa’da da fileleri havalandırmasını bildi. Ceza sahası dışından sol ayağı ile çektiği şutta kaleci Taylan’ın solundan fileleri bulan Mayhoş ligdeki gol sayısını 6’ya çıkardı. Geçen haftaki Karşıyaka maçında da gol bulan Talha böylece ilk kez üst üste 2 maçta skora katkı sağladı. Başarılı orta saha oyuncusu bu sezon Payas, Belediye Derince, Ağrı, Elazığ Belediye ve Karşıyaka maçlarında fileleri görmüştü.
Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Erbaa maçının 18 kişilik kadrosundan çıkarılan Mesut Özdemir ile ilgili “Mesut bizim, bu şehrin evladıdır. Aile içinde böyle şeyler olur” dedi.
Süper Amatör Play-Off Ligi 8. hafta maçında Yuvacıkspor ile Maşukiyespor, Başiskele Şehit İlyas Bayraktutar Stadı’nda karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren mücadeleyi Kadir ve Bedirhan’ın golleri ile 2-1 kazanan Yuvacıkspor puanını 12’ye çıkararak haftayı 3. sırada tamamlarken, Maşukiye ekibi ise 9 puanda kaldı. Bu maçta tam 3 kırmızı kart çıktı.
Kocaelispor’un eski futbolcularından ve U-15 takımının teknik sorumluğunu yapan Ercan Ağaçe’nin babası Şakir Ağaçe 78 yaşında hayatını kaybetti.
Bölgesel Gelişim U-16 Ligi’nde mücadele eden Kocaelispor ile Belediye Derincespor, Vinsan Tesisleri’ndeki maç 1-1 sona erdi.
Kocaelispor alt yapısının parlayan çocukları Türkiye’nin en başarılı U-15 takımı olarak dikkat çekiyor. Bölgesel Gelişim Ligi 2. Grup’ta 23 maçta 21 galibiyet, 2 de beraberlik elde eden Yeşil Siyahlılar, tüm ülkenin en çok gol atan (105) ve en az gol yiyen takımı (11) konumunda. Kocaelispor U-15’e yakın olan tek takım var. Bölgesel Gelişim Lig 4. Grup’ta mücadele eden Samsunspor, 22 maçta 21 galibiyet elde etti, 104 gol attı, 12 de gol yedi.
Çok özel bir futbolcu grubuna sahip olan ve Ercan Ağaçe’nin çalıştırdığı Kocaelispor U-15 takımı kentlisi Belediye Derincespor’u 2-0 mağlup etti.
Bölgesel Gelişim liglerinde hafta sonu Kocaelispor ile Gölcükspor karşılaşacak. 15,16 ve U-17 takımlarının maçları Vinsan’da oynayacak.
Bölgesel Gelişim U-17 Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor, kent derbisinde Belediye Derincespor ile karşılaştı.
Kocaelispor A takımı ile geçen sezon deplasmanda oynanan Muğlaspor maçında çapraz bağlarını koparan Kerem Yıldırım ameliyat oldu. Ağır geçen tedavi sürecinin ardından yeni sezona büyük umutlarla başlayan ve tempo yapmaya da başlayan başarılı orta saha oyuncusu devre arasında A takımda düşünülmeyen 10 futbolcudan birisi oldu.
Kocaelispor ile Erokspor U-19 takımları Vinsan Tesisleri’nde müthiş bir maç oynadı. Karşılaşma 1-1 sona ererken saha içindeki kora kor mücadele görülmeye değerdi.
Elit A’ya çıkma mücadelesi veren Kocaelispor, 1-1’lik Erokspor beraberliğinin ardından puanını 41’e çıkardı. Statüye göre ilk 3 takım Elit A’ya çıkıyor. İkinci Erok’un 45, üçüncü Adana Demirspor’un 44, Erzurumspor’un da 42 puanı bulunuyor. Bu hafta sonu Adana Demirspor ve Erzurum kazanınca Kocaelispor 5. sıraya geriledi.
Erokspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Kocaelispor U-19 takımında çok önemli eksikler vardı.
İlimizi Elit B Ligi’nde temsil eden Kocaelispor U-19 takımı, İstanbul’dan Erokspor’u konuk etti. İki takımın da Elit A’ya çıkma mücadelesi verdiği ve 6 puan değerindeki maç 1-1 sona erdi. Özellikle son bölümde net goller kaçıran gençler adeta yıkılırken, 4 maçlık galibiyet serisi de sona erdi.