$ Dolar 44,3056 %0,03
€ Euro 51,2605 %-0,09
£ Sterlin 58,9566 %-0,72
Altın $4.582,09 %-1,46
Gümüş 99,47 %-4,04
Geçtiğimiz hafta kombine fiyatlarını duyuran yönetim, kulübe gelir getirici çalışmalarına devam ediyor. Güney Kore merkezli, Kibar Holding işbirliğiyle 1997 Temmuz’unda üretime başlayan Hyundai, bu yıl da Kocaelispor’un forma göğüs sponsoru olabilir. Yönetim, Alikahya’da bulunan dev firma ile masaya oturacak. Anlaşma gerçekleşirse Yeşil Siyahlılar kasasına 500 bin lira koyacak.
Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, çalışmalardaki isteklerinden ötürü futbolcularından memnun olduğunu belirtti.
14 Temmuz’da Kartepe’de sezonu açan Kocaelispor’da Teknik Direktör Engin Korukır bugün öğlen yapılan antrenmanın ardından futbolculara 2 gün izin verdi.
Kocaelispor’da Kartepe kampı hazırlıkları ile günde yapılan çift antrenmanla devam ediyor.
2019-2020 sezonunda Elit B kategorisinde mücadele edecek olan Kocaelispor U-19 takımı Hindistan U-18 Milli takımı ile hazırlık maçı yaptı. maçı Ahmet’in 83. dakikadaki golü ile 1-0 kazanan Yeşil Siyahlılar oynadığı futbolla da beğenildi.
Kocaelispor’un 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor’dan kampa getirdiği ve transfer yasağı kalktığında sözleşme imzalatılacak olan futbolculardan Feridun Kıroğlu’nun Yeşil Siyahlıların ofans hattına önemli katkı sağlaması beklenirken, daha önceki kulüplerinden de futbolcu için olumlu referanslar verildi.
Kocaelispor yönetim kurulu haftalık toplantılarına yarın (Salı) devam edecek.
Kocaelispor’da kurumsal çalışmalar da bir yandan devam ediyor. Yeşil Siyahlılar uzun süredir eksik olan konulardan birisi de basın departmanıydı.
Gözlerini Kocaelispor ile açan ve İzmit Üçtepe Köyü’nde ikamet eden 10 yaşındaki Berat Ersoylu 3.500 çocukta bir rastlanan DMD (Dushenne Muskuler Distrofi) hastalığına yakalandı.
Kartepe kampı devam eden Kocaelispor’da çalışmalar sıkı bir şekilde devam ediyor. Dün sabah saha çalışması yapan akşam ise kuvvet çalışan Yeşil Siyahlılarda transfer yasağı kalktığında takımda forma giyecek olan isimler de tempo düşürmüyor. Gün itibari ile kampta 10 yeni futbolcu bulunuyor. Bu sayının artacağı tahmin edilirken, kampa son olarak geçen sezon Şanlıurfaspor’da forma giyen 24 yaşındaki kanat forvet Feridun Kıroğlu katıldı.
2019-2020 sezonu TFF 2. Lig ve 3. Lig fikstür çekimi 30 Temmuz Salı günü yapılacak.
Elit B Kategorisinde mücadele edecek olan Kocaelispor U-19 takımı, Hindistan U-18 takımı ile hazırlık maçı yapacak.
Samsunspor’un deneyimli teknik adamı İrfan Buz, Samsunspor ve Kocaelispor’un büyük camialar olduğunu ve üst ligleri hak ettiğini belirtti.
Kocaelispor U19 oyuncusu Bedirhan Alkan, U17 oyuncusu Eren Alkan ve Beylerbeyi mahalle sakinlerinden Kocaelispor sevdalısı Naim Alkan, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı makamında ziyaret ederek spora verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür edip forma hediye etti.
Siyah Beyazlılarda teknik adam belli oldu.
Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, Samsunspor karşısında oynanan futboldan memnun olduğunu belirtti. Kontenjan konusuna da değinen Korukır “Beğenen kalır, beğenmeyen gider. Herkes bir birini sıkacak. Burası Kocaelispor” ifadesini kullandı.
Kocaelispor’un kadrosuna katmak için getirdiği ve bir süredir Kartepe kampında antrenmanlara çıkardığı, Yakup Alkan (Forvet), Erdinç Karakaş (Sol bek), Ercüment Kafkasyalı (Kaleci) Talha Mayhoş (Orta saha), Serdar Ümit Deniz (Orta saha) Yeşil Siyahlıların Samsunspor ile oynadığı maçı yerinde izledi.
Kocaelispor’un transfer yasağı kalktığında kadrosuna katacağı futbolcular, Samsunspor ile Bolu Koru Otel’de oynanan hazırlık maçını izledi.
Kocaelispor alt yapısında yetişen ve A takımında da forma giyen sol bek oyuncusu Gökhan Meral, Samsunspor forması ile Yeşil Siyahlılara 10 yıl sonra rakip oldu.
Kocaelispor’un lisanslı ürünlerinin üretilmesi ve satılması ile ilgili tek yetkili firma olan Kartepe Sportif ile yeni sezon için de anlaşıldı.
Kocaelispor yönetiminin kombine fiyatlarını açıklamasından sonra taraftarlar arasında en çok konuşulan konu üst tribünlerin neden açılmadığı ve bu tribünlerin neden kombine kartının çıkmadığı konusuydu. Geçen sezon taraftar bakımından en yüksek ilgiyi gören Güney Kale Arkası Üst tribünü hem yarattığı destek ile hem de ailelerin tercih ettiği bir yer olarak takımın itici güçlerden biri olmuştu.
Kocaelispor Kulübü, basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.
Transfer yasağını kaldırmak için çabalayan Kocaelispor’da yönetim kurulu, Yeşil Siyahlıların Süper Lig’de oynadığı 2008-2009 sezonunda Bursaspor’dan kadrosuna kattığı sol bek Volkan Bekiroğlu dosyasını tamamen temizledi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, takımın olası kontenjan sorunu yaşaması ile ilgili olarak net konuştu ve “Kimseyi gönderme düşüncem yok. Ama kalmak istemeyene de dur demeyiz” ifadesini kullandı.
Yeni sezon hazırlıklarını Kartepe’de sürdüren Kocaelispor üçüncü hazırlık maçını 2. Lig takımlarından Samsunspor ile oynadı. Bolu Koru Otel 2’no’lu sahada oynanan mücadeleyi Samsun ekibi Bahattin Köse, İlyas Kubilay Yavuz ve Muhammed Beşir’in golleri ile 3-0 kazanırken, Kocaelispor, Beşiktaş maçında olduğu ilk yarıda iyi bir görüntü çizdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaelispor’a sabit gelir getirici projeler sunuyor. Bunlardan en önemlilerinden birisi de Ormanya Doğal Yaşam Parkı’na yapılan ikinci otopark. Yeşil Siyahlılar, 203 araçlık otoparkın gelirine sahip olacak.
Elit B Kategorisinde mücadele edecek olan Kocaelispor U-19 takımı Arap ve Hint takımları ile hazırlık maçları yapacak.
İlimizin deneyimli teknik adamları arasında yer alan Naci Keleş, Kocaelispor’un Beşiktaş ile oynadığı maçı izledi.
Kocaelispor Kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile gerek maç içinde gerekse de maç sonrası sohbet etti.
Kocaelispor’un Süper Lig döneminde forma giyen futbolcularından Bülent Bölükbaşı, eski başkanlardan Serhan Gürkan ile bir araya geldi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, Beşiktaş ile oynayan maçın ardından basının sorularını yanıtladı. Deneyimli teknik adam genç futbolcuların ikinci yarıdaki futbola cevap veremediklerini ifade etti.
Kocaelispor yönetim kurulu kombine fiyatlarında sadece Maraton tribününde indirime gitti. Geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda kombine fiyatlarını VIP 1.000, UEFA Alt (Batı) 500, Maraton Alt (Doğu) – 300 ve Kale Arka Alt (Güney) tribünü için 150 TL’lik bir fiyat belirledi ve yaptığımız haber üzerine tepkileri değerlendiren yönetim kurulu dünkü toplantıda kombine fiyatlarını bir kez daha masaya yaptırdı. Yapılan değerlendirmelerin ardından sadece 300 lira olan Maraton tribün fiyatları 200 TL’ye çekilirken, diğer fiyatlarda bir değişiklik olmadı.
Kocaelispor’da Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki yönetim kurulunun görev dağılımı belli oldu.
Sezona 1 hafta önce başlayan ve ağır antrenmanları geride bırakan Kocaelispor, ilk etap kampı sona eren Süper Lig takımlarından Beşiktaş ile oynadığı maçı 7-1 kaybederken, ilk yarıdaki futbol dikkat çekti.
3. Lig’de mücadele eden takımlar 18 kişilik kadrolarında 10 kontenjandan fazla bulunduramıyor. 1994 doğumlu ve daha büyük futbolcuların kontenjan olarak değerlendirildiği ligde Kocaelispor bu konuda zahmetli bir süreç yaşayabilir.
İzmitli teknik adam Hikmet Karaman’ın çalıştırdığı Kayserispor, kaval kemiği kırılan kaleci Eray İşcan'ın yerine eski oyunculardan 36 yaşındaki Hakan Arıkan'ı kadrosuna kattı.
Kocaelispor’da Engin Korukır'ın yardımcı antrenörlerinden Taşkın Darcan, 1980’li yıllarda İzmirspor’da forma giyerken, Ergün Çimenser, Darcan’ın teknik adamlığını yapıyordu.
Kocaelispor’un yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını oynadığı Avrupa’nın Yıldızları, Almanya Frankfurt merkezli bir şirket tarafından organize ediliyor.
Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır ile Avrupa’nın Yıldızları Teknik Direktörü Sadun Hoşbay (Arap Sadun) hasret giderdi. 1980’li yıllarda Kağıtspor’da aynı takımda forma giyen iki deneyimli teknik adam bir araya gelince eski günleri de anımsamadan edemedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Kartepe’de sürdüren Kocaelispor’da ilk hazırlık maçı Avrupa’nın Yıldızları ile yapıldı. Genç futbolcuların sahaya çıktığı maçı Kocaelispor 4-0 kazandı ve gençler oynadıkları etkili futbolla umut verdi.
Taraftara kapalı
Kocaelispor Kulübü uzun yıllar boyunca kullandığı fuar içindeki kulüp binasına veda ediyor. Yeşil Siyahlılar İzmit merkezinde bulunan, Karabaş Mahallesi Şehit Musa Sokak Başak Ekmek Fırını yanında yeni yapılan lüks binaya geçiyor.