$ Dolar 44,2606 %0,01
€ Euro 51,2618 %-0,05
£ Sterlin 58,9022 %-0,64
Altın $4.497,05 %-3,28
Gümüş 96,47 %-6,89
Kocaelispor’da Cizrespor maçının 83. dakikasında Gökdeniz’e attırdığı gol esnasında sakatlanan Burak Süleyman’dan kötü haber geldi. Yapılan açıklamada Süleyman’ın Bayburt maçında forma giyemeyeceği belirtildi.
Kocaelispor taraftarının üniversiteli yapılanması Ünihodrimeydan çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.
TV 262’de yayınlanan Spor41 programında futbol antrenörü Fikret Özcan, Kocaelispor – Cizrespor maçının analizi ile kalan 6 haftada takımın stratejisinin ne olması gerektiğini masaya yatıracak.
Kartepe Sportif çocukları unutmuyor. Kocaelispor lisanslı ürünlerini satma karşılığında kulübe çok ciddi bir katkı sağlayan Gürkan Kaygusuz, alınan her ürün karşılığında çocuklara çeşitli hediyeler veriyor.
Cumhur İttifakı Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Bayburt’taki maçta Kocaelispor’u yalnız bırakmayacağını belirtmişti.
Kocaelispor taraftarına 3 Nisan’daki Bayburt deplasmanı için kontenjan sayısı belli oldu
Kocaelispor’un şampiyonluk adayı rakiplerinden Bayburt’ta iki futbolcu cezalı olduğu için Kocaelispor’a karşı forma giyemeyecek.
3 Nisan’da Bayburt İl Özel İdare ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor’da hazırlıklar yarın (Çarşamba) başlıyor.
Kocaelispor’un cefakar taraftarlarından Mehmet Açık, 31 Mart seçimleri öncesi İzmit’te Millet İttifakı CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in belediye başkanı olacağı belirtti.
Kendi aramızda da konuşuyoruz.
Kocaelispor’un 3 Nisan’daki Bayburt deplasmanı Erzurum üzerinden olacak.
Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Tahir Büyükakın’ın, Kocaelispor’un 3 Nisan’da Bayburt’ta oynanacak olan zorlu maça gitmeyi düşündüğü ifade edildi.
Kocaelispor – Cizrespor maçının ilk yarısında sakatlığı nükseden ve oyundan çıkmak zorunda kalan Mert Yavuz ile 83. dakikada Gökdeniz’e attırdığı gol esnasında sol ayak arka adalesinden sakatlanarak maça devam edemeyen Burak Süleyman’da gelen haberler yüzleri güldürdü.
Kocaelispor’da kaptan Hamza Mutlu, 2-0 kazanılan Cizrespor maçının ardından gazetecilere, kalan tüm maçları kazanmaları gerektiğini belirtti.
Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, 2-0 kazanılan Cizrespor maçının ardından basının sorularına yanıt verdi. Gündoğdu “Yenen haklıdır. Futbolcularımın alınlarından öpüyorum” dedi.
Konum olarak çok talihsiz bir yere inşa edilen ve güzergahı da istenilen nitelikte olmayan Kocaeli Stadı’na maç izlemeye giden taraftarlar yine adeta eziyet çekti.
Kocaelispor – Cizrespor maçını Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Fikri Işık, Ak Parti teşkilatı ile, CHP İzmit Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP teşkilatı da takip etti.
Kocaeli Stadı, çöp fabrikasının yanına inşa edildi. Günde iki kez birer buçuk saat salınan gaz bölgeyi kötü kokutuyor.
Kocaeli Stadı’nda biletlere para vermeden maç izleyenlerin sayısı artıyor. Cizrespor maçında da stadın belirli yerleri bedavacılarla dolarken, tanesi 30 liradan satılan biletlere para verenler de duruma adeta isyan etti.
Gölcükspor’da da 2 sezon teknik adam Yusuf Tokuş, eski Gölcüksporlu Cemal Doğu, “Tsubasa” olarak bilinen eski Derincesporlu Ekrem Sütçü, Körfezspor’un eski forvetlerinden Mehmet Albayrak, Kocaelispor’a rakip oldu.
Yeşil Siyahlılarda Burak Süleyman ve Sinan ile birlikte Kemal Can, Sefa Narin, Murat Başak, Fatih Adıgüzel ve Küçük Kerem sarı kart sınırındaydı. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Bayburt deplasmanı öncesinde forma giyen futbolcular Süleyman, Kemal, Sefa ve son bölümlerde forma giyen Murat Başak kart görmedi ve cezalı duruma düşmedi.
Kocaelispor – Cizrespor maçı öncesi Hodrimeydan semt temsilcileri de çok sıkı çalıştı.
3 Nisan’da Bayburt deplasmanında ter dökecek olan Kocaelispor, düşmeme mücadelesi veren Cizrespor’u sahasında 2-1 devirerek, Doğu takımlarını ağırladığı üst üste 2 iç saha maçında da hata yapmadı. Taraftarının 90 dakika susmadığı ve galibiyette etkin bir rol üstlenen Kocaelispor, sezonun ilk yarısında oynadığı Diyarbekir ve Cizre maçlarından sadece 1 puan çıkarmıştı. Böylece bu iki maçın da rövanşını alan Kocaelispor, şampiyonluk yarışını sürdürdü.
Her iki yarıda da 1'er gol...
Kocaelispor sezonun 28. haftasında Cizrespor’u konuk etti. Maçı Hamza ve Gökdeniz’in golleri ile 2-0 kazanan Yeşil Siyahlılar puanını 53’e çıkardı. Kocaelispor bir sonraki maçında, Diyarbakır’dan 2-0'lık galibiyet ile dönen Bayburt deplasmanına gidecek. Serik sahasında Karacabey ile uzatmalarda yediği golle 2-2 berabere kaldı. Haftaya Pazar seçimler olduğu için Bayburt - Kocaelispor maçı 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Bu arada ilk yarıda sakatlanan Mert ile ikinci yarıda sakatlanan Burak Süleyman’ın durumları merak konusu oldu.
Kocaelispor yarın (Pazar) sezonun 28. haftasında Cizrespor’u konuk edecek. 5 puan farkla ikinci sırada yer alan Yeşil Siyahlılar, düşmeme mücadelesi veren rakibini mağlup edip şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor. Yoğun ilginin olacağı maç Kocaeli Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak.
Cumartesi mesaisinde 3 maç oynandı.
Kocaelispor’da sarı alarm devam ediyor.
Kocaelispor’un konuk edeceği Cizrespor önemli isminden yoksun şekilde İzmit’e geldi.
Dikkatli olun!
Kocaelispor taraftarına Cizrespor maçında büyük iş düşecek. Yaklaşık 20 bin taraftarın beklendiği maçta 12. adamın sadece takımı desteklemesi ve başka hiçbir şeyle ilgilenmemesi bekleniyor.
Kocaelispor – Cizrespor maçını İstanbul’dan ve öğretmen olan Aytaç Geçgel yönetecek.
CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, liglerin bitmesine 7 hafta kala Bayburtspor’un şampiyonluğunu kutlayarak büyük bir gaf yapan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’na sert çıktı.
Kocaelispor yönetimi futbolculara ödemeler konusunda zor bir süreçten geçiyor.
Kocaelispor’da Pazar günkü Cizrespor maçının hazırlıkları sürdü. Maçın taktiğinin çalışıldığı antrenmanda galibiyeti getirecek olan kilit nokta erken gol bulup rakibin zaman geçirme ihtimalini ortadan kaldırmak.
Cizrespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş son derece önemli ve bir o kadar da anlamlı açıklamalar yaptı. Genç teknik adam “Bize Türk Bayrağı açıyorlar. Yahu biz o bayrak için ölürüz. Bize neyi anlatmaya çalışıyorlar” dedi.
Acaba ne demek istedi?
CHP Milletvekili ve Millet İttifakı’nın İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in doğum günü vesilesiyle 41 kişi Kocaelispor’a üye oldu. Kendisi için çok anlamlı bir hediye olduğunu belirten Hürriyet, “Başkanlık ve şampiyonluk gelsin bu sene, kutlayalım Fethiye’de” dedi.
Pazar günü sahasında Cizrespor’u konuk edecek olan Kocaelispor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dün Vinsan’da çalışan Yeşil Siyahlılarda morallerin iyi olduğu gözlendi. Tüm futbolcuların yer aldığı çalışmada sol arka adalesinde batma hisseden Burak Süleyman çift kale maçı yarıda bıraktı. Burak’ın çok önemli bir sorununun olmadığı belirtildi. Fatih ise saha etrafında yaptığı düz koşu ile çalışmayı noktaladı.
Kocaelispor’un Pazar günkü rakibi Cizrespor son 7 maçta sadece 1 galibiyet elde etti. 30 puanla ateş hattının 1 basamak üzerinde bulunan Cizrespor’u Gölcükspor’un eski teknik adamı Yusuf Tokuş çalıştırıyor.
Kocaelispor’un eski yöneticilerden Yaşar Can, Cizrespor maçı öncesi sağduyulu bir açıklama yaptı.
Kocaelispor, Diyarbekirspor’u sahasında Burak Süleyman’ın penaltıdan ve Sinan’ın 85. dakikadaki kafa golü ile 2-1 mağlup ederek puanını 50’ye çıkardı. Geçen sezonun tamamında 40 puan toplayan Yeşil Siyahlılar, 7 hafta daha oynanacak olan ligde geçen sezon puanına şimdiden 10 puan fark attı. İkinci sıradaki konumunu muhafaza eden Yeşil Siyahlılar kader haftalarını hasarsız atlatıp lig sonunda direk üst ligi hedefliyor.