$ Dolar 47,6884 %-0,03
€ Euro 55,1249 %-0,05
£ Sterlin 64,3468 %0,38
Altın $4.341,49 %0,00
Gümüş 97,53 %0,07
21 gün süren yorucu Kartepe kampını noktalayan ve Burunga Tesisleri’nde sezon öncesi üçüncü etap çalışmalarına başlayan Kocaelispor, Kartepe’deki sondan bir önceki çalışmasında tam sahada çift kale maç yaptı. Kıran kırana geçen maçta fileler tam 5 kez havalandı.
Kocaelispor’un eski kaptanları Hamza Mutlu, Murat Başak ve Kadir Öge’nin takımdan ayrılmasının ardından gözler yeni kaptanın kim olacağına çevrildi.
Kocaelispor’un eski başkanlarından Bahri Yavuz döneminin en aktif yöneticilerinden olan Mesut Volkan Sezgin, sahibi olduğu Jumbo Künefe Kartepe’nin resmi açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Mekanın en özel konuğu kuşkusuz Kocaelispor’du.
Kocaelispor sezon öncesi hazırlıkları kapsamında hazırlık maçlarına devam edecek. Kurban Bayramı’ndan sonra maç programını netleştirmek isteyen Yeşil Siyahlılarda teknik adam Engin Korukır ile Sakaryaspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan hazırlık maçı konusunda temas kurdu.
Kocaeli Valiliği’nden ilimizde sporun geliştirilmesi, bu sayede ilin tanıtımına katkı sağlamak, spor müsabakalarında ilimizi temsil eden sporcu ve kulüplerin gelişimi ve faaliyetlerini sürdürmeleri amacıyla bir yardım hesabı açıldı.
İşçi kenti Kocaeli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Lastik İş Sendikası’ndan Kocaelispor’a anlamlı bir destek geliyor. Lastik İş Sendikası Başkanı Alaattin Sarı ile Kocaelispor Kulüp Başkanı Hüseyin Üzülmez bir araya geldi.
Kocaelispor’un eski yöneticilerinden Mesut Volkan Sezgin’in sahibi olduğu Jumbo Künefe Kartepe resmi açılışını önceki gün görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.
Kocaelispor’da önceki akşam hareketli saatler yaşandı. Takımın tecrübeli futbolcularından, kaptanlar Hamza Mutlu, Murat Başak ile Kadir Öge ile yollar ayrıldı.
Alt yapısı ile dikkat çeken iki kulüp, Kocaeli Güneşspor ile 41 Futbol Kulübü samimi görüntü vermeye devam ediyor.
Kocaelispor, bu akşam saat 16.00’da Fas Süper Lig takımlarından Olimpik Khouribga ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecekti. Ancak Fas takımı saygısız bir şekilde maçı 16.00 yerine 18.00’de oynayacağını belirtti. Bunun üzerine Teknik Direktör Engin Korukır küplere bindi.
Hamza, Murat Başak ve Kadir Öge ile yolların ayrıldığı Kocaelispor’da Teknik Direktör Engin Korukır, 3. etap kampı öncesi 5 ya da 6 futbolcuyu daha 3. etaba almayacak. Bu isimlerin genel olarak genç futbolculardan oluşacağı tahmin ediliyor.
Kocaelispor’da Başkan Hüseyin Üzülmez ve yönetimi gayretli çalışmalarına devam ediyor. Göreve geldikleri günden bu zamana kadar ceplerinden yaklaşık 6 milyon liralık bir kaynak üreten Yeşil Siyahlılar birçok gider kalemini karşılamak için de ayrı bir çaba sarf ederken, mali bir disiplin içinde çalışıyor.
Kocaelispor’da yeni sezon kombine kartlarının satışına devam ediliyor. Kombineler Kocaelispor’un yöneticilerinden, Kocaeli Fuarı içindeki kulüp binasından ve İzmit Belediyesi yanı Belsa Plaza ikinci katında yer alan Kartepe Sportif’ten temin edilebilir.
8 Ağustos’ta öğlen yapacağı antrenmanın ardından ayağının tozu ile Burunga Tesisleri’ne inecek olan ve son hazırlık maçını 7 Ağustos’ta Yüksek Fas Ligi takımlarından Olimpik Khouribga ile oynayacak olan Kocaelispor’un önceki akşamki antrenmanında 2 minik konuğu vardı.
Kocaelispor’un Kartepe kampı hazırlıkları günde yapılan çift antrenmanla devam ediyor.
Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, transfer yasağı kalktığında Yeşil Siyahlılara katılacak olan 10 futbolcunun da kaliteli isimler olduğunu ve tanımadığı, bilmediği hiçbir futbolcuyu takıma almadığını belirterek şunları söyledi: Daha önce de ifade etmiştim. Kocaelispor bizim babamızın çiftliği değil, bu iş çocuk oyuncağı da değil. Bu şehrin en değerlisi ve biz de bunun fazlası bilincindeyiz. Tanımadığım hiç bir futbolcuyu almam.
Kocaelispor’un Kartepe kampındaki antrenmanları neşe içinde geçiyor.
Kocaelispor’un, Bahri Yavuz döneminde yöneticilik yapan ve transferin açılma noktasında önemli bir yol kat edilmesini sağlayan Mesut Volkan Sezgin, yeni mekanı Jumbo Künefe Kartepe’yi açıyor.
Yenilerin katılması ile birlikte Kocaelispor’da antrenman temposu ve kalitesi çok üst seviyeye çıktı.
Kocaelispor sezon öncesi dördüncü hazırlık maçını Fas Botola Pro Ligi (En üst seviye) takımlarından (En üst seviye) Olimpic Khouribga ile takımı ile Kartepe'de karşılaşacak ve karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.
Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, her futbolcunun forması için daha fazla mücadele etmesi gerektiğini belirtti ve “Ben buradaki tüm futbolcular için üzerime düşeni fazlası ile yaptım. Bundan sonra top futbolcularda” dedi.
Üniversiteli Kocaelisporlu öğrencilerin yer aldığı Üni Hodri Meydan olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.
Kocaeli’nin yaşayan efsanelerinden, Çenesuyu Plajyolu Kulübü Başkanı ve KASKF Onursal Başkanı Bünyamin Akman, Çenesuyu Plajyolu Kulübü Başkanvekili Burak Ata Altan ve Teknik Koordinatör Yüksel Doğancı, Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır’ı kampın yapıldığı Kartepe’de ziyaret etti.
İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un Olağan ve Mali Seçimli Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, İzmit Belediyesi’nin Alikahya’da bulunan spor tesislerinin Kocaelispor’un kullanımına ücretsiz olarak tahsis edileceğini belirtmişti. Hürriyet bu sözünü tuttu ve Kocaelispor’un tesislerden ücretsiz olarak faydalanmasını sağladı.
İlimizi Elit B Ligi’nde temsil edecek olan ve ilk maçını 18 Ağustos’ta Elazığspor ile sahasında oynayacak olan Kocaelispor U-19 takımı maçlarını çim sahada oynayacak.
14 Temmuz’dan beri Kartepe’de kampta bulunan Kocaelispor bugün toplandı.
1982-83 sezonunda Kocaelispor’da oynayan, ayrıca Kağıtspor, Petrolspor ve Kulespor’un eski futbolcularından, TFF Üst Klasman Temsilcisi Kayhan Alyürük son yolculuğuna uğurlandı.
TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 15.00'te başlayan fikstür çekimi, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve kulüp temsilcilerinin katılmıyla gerçekleştirildi
Kocaelispor’un medyadan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Haşmet Uçar ve Serkan Bozbağ basın mensupları ile bir araya geldi. Kocaelispor Kulüp Müdürü Anıl Sarıfakioğlu ve Kocaelispor Medya Sorumlusu Ege Durak’ın da yer aldığı, Ramada Otel karşısında yer alan Gazibey Baklava’da gerçekleşen basın toplantısında Uçar ve Bozbağ tüm sorulara net yanıtlar verirken, Kurban Bayramı öncesi transfer tahtasının kalktığını duyurmak ve çifte bayram yaşatmak istediklerini belirtti.
İlimizi Elit B Kategorisinde temsil edecek olan Kocaelispor U-19 takımının fikstürü belli oldu. İlk maçını 18 Ağustos Pazar günü Elazığspor ile sahasında oynayacak olan Yeşil Siyahlılar ikinci maçında Başkent Ankara’da Gençlerbirliği karşısına çıkacak.
Kocaelispor yönetimi akşamüzeri toplantısını yaptı. Alınan kararlarla ilgili olarak Kocaelispor’un basından sorumlu yöneticileri Haşmet Uçar ve Serkan Bozbağ bugün (Salı) saat 10:00’da Yahya Kaptan Gazi Baklava’da (Ramada Otel Karşısı) basın mensupları ile bir araya gelecek.
Futbolda 2019-2020 sezonu TFF 2. Lig ve 3. Lig fikstür çekimi yarın (Salı) gerçekleştirilecek.
Geçtiğimiz hafta kombine fiyatlarını duyuran yönetim, kulübe gelir getirici çalışmalarına devam ediyor. Güney Kore merkezli, Kibar Holding işbirliğiyle 1997 Temmuz’unda üretime başlayan Hyundai, bu yıl da Kocaelispor’un forma göğüs sponsoru olabilir. Yönetim, Alikahya’da bulunan dev firma ile masaya oturacak. Anlaşma gerçekleşirse Yeşil Siyahlılar kasasına 500 bin lira koyacak.
Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, çalışmalardaki isteklerinden ötürü futbolcularından memnun olduğunu belirtti.
14 Temmuz’da Kartepe’de sezonu açan Kocaelispor’da Teknik Direktör Engin Korukır bugün öğlen yapılan antrenmanın ardından futbolculara 2 gün izin verdi.
Kocaelispor’da Kartepe kampı hazırlıkları ile günde yapılan çift antrenmanla devam ediyor.
2019-2020 sezonunda Elit B kategorisinde mücadele edecek olan Kocaelispor U-19 takımı Hindistan U-18 Milli takımı ile hazırlık maçı yaptı. maçı Ahmet’in 83. dakikadaki golü ile 1-0 kazanan Yeşil Siyahlılar oynadığı futbolla da beğenildi.
Kocaelispor’un 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor’dan kampa getirdiği ve transfer yasağı kalktığında sözleşme imzalatılacak olan futbolculardan Feridun Kıroğlu’nun Yeşil Siyahlıların ofans hattına önemli katkı sağlaması beklenirken, daha önceki kulüplerinden de futbolcu için olumlu referanslar verildi.
Kocaelispor yönetim kurulu haftalık toplantılarına yarın (Salı) devam edecek.
Kocaelispor’da kurumsal çalışmalar da bir yandan devam ediyor. Yeşil Siyahlılar uzun süredir eksik olan konulardan birisi de basın departmanıydı.
Gözlerini Kocaelispor ile açan ve İzmit Üçtepe Köyü’nde ikamet eden 10 yaşındaki Berat Ersoylu 3.500 çocukta bir rastlanan DMD (Dushenne Muskuler Distrofi) hastalığına yakalandı.
Kartepe kampı devam eden Kocaelispor’da çalışmalar sıkı bir şekilde devam ediyor. Dün sabah saha çalışması yapan akşam ise kuvvet çalışan Yeşil Siyahlılarda transfer yasağı kalktığında takımda forma giyecek olan isimler de tempo düşürmüyor. Gün itibari ile kampta 10 yeni futbolcu bulunuyor. Bu sayının artacağı tahmin edilirken, kampa son olarak geçen sezon Şanlıurfaspor’da forma giyen 24 yaşındaki kanat forvet Feridun Kıroğlu katıldı.