$ Dolar 43,5054 %0,07
€ Euro 51,5162 %0,16
£ Sterlin 59,7194 %0,22
Altın $5.088,31 %2,97
Gümüş 126,50 %6,58
Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, transfer açılmayacakmış gibi çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
Merhum Hüseyin Balkaya 80 yaşındaydı
Hodrimeydan’ın semt buluşmaları devam ediyor. Son durak Bekidere’ydi. Yeşil Siyahlıların bir araya geldiği toplantıda Enver Güler sabırlı davranmaya devam edeceklerini ifade etti ve şunları söyledi: “Bizler çok büyük bir aileyiz. Sabırla transferin açılmasını bekliyoruz. Bazı duyumlar beni rahatsız ediyor. Kimseye boyun bükmeyiz, eğilmeyiz! Kükrediğimiz zaman kimse önümüzde duramaz.
Kocaelispor tarihinde Mehmet Sadık Efe’den sonra çeşitli dönemlerde toplam 14 yıl Yeşil Siyahlı kulüpte yöneticilik yapan İzmit’te çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen simalarından Kadir Kurt 20 Temmuz’da hayatını kaybetti. 62 yaşında hayata gözlerini yuman Kurt’u son yolculuğuna binler uğurladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın İzmit Alikahya bölgesinde yapılan 33 bin kişilik Yeni Kocaeli Stadı’nın maliyeti karşılığında TOKİ'ye, TOKİ'nin de Emlak konut GYO'ya devrettiği İzmit İsmetpaşa Stadı’nın yıkımına devam ediliyor. Şehrin sembollerinden, Kocaelispor’un yuvası, taraftarın hatıralarının saklı olduğu stat işte bu durumda!
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızı ile sürdüren Kocaelispor dün sabahki antrenmanını Oulet Center AVM yanında yer alan Atletizm Pisti’nde yaptı. Teknik Direktör Galip Gündoğdu denetiminde çalışan Yeşil Siyahlıların disiplinli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı 27 kişilik kadroda futbolcuların tamamı antrenmanda yer alırken, temponun her geçen gün arttığı görüldü.
Kocaelispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Dün sabah özel bir spor salonunda ağırlık, kuvvet ve kondisyon çalışan Yeşil Siyahlılar, akşam sahaya Vin-San’da saha çalışması yapacaktı ancak teknik ekip tarafından akşamki antrenman iptal oldu. Öte yandan takımın bu akşam Vin-San'da yapacağı antrenman da teknik heyet tarafından iptal edildi.
Kocaelispor’un Sefa Sirmen dönemindeki yöneticilerinden, ilimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen simalarından Kadir Kurt 62 yaşında hayatını kaybetti.
Kocaelispor'un ilk yarıdaki fikstürü
Kocaelispor’un alt yapısındaki gençlerimiz çok sıkı bir çalışma evresini geride bıraktı.
İlimizin başarılı stoperlerinden Egemen Kulaç, TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor ile temas halinde.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de yapımı devam eden spor kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Baran, “Toplamda 35 milyon liralık projelerin başlangıcını verdik, çok güzel olacak” dedi.
Vinsan Tesisleri’nde kale arkalarına kısa bir süre önce bağlanan ağlar yerinden söküldü.
Kocaelispor’un saha antrenmanlarını yapacağı Vin-San Tesisleri uzun süredir bakımdaydı. Dün Vinsan’a giren takım halı gibi bir zeminde antrenman yaptı.
Kocaelispor bu sabah spor salonunda ağırlık çalıştı. Kendilerine uygulanan programı uygulayan Yeşil Siyahlılar akşam Vinsan’da saha çalışmalarına devam etti. Futbolcular 22 Temmuz Pazar gününü izinli geçecek ve Pazartesi itibarı ile çalışmalarına devam edecek.
Yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdüren Kocaelispor ilk kez Vin-San’da çalıştı. Aylardır bakımda olan ve yenilenmiş yüzü ile Kocaelispor’u ağırlayan Vinsan Tesisleri’nde saha çalışmaları yapılacak.
Kocaelispor 2018-2019 sezonunu açtı. Yeşil Siyahlılar önce Poligon Tesisleri’nde toplandı ardından ilk çalışmasını gerçekleştirdi.
Kocaelispor’un taraftar grubu Hodrimeydan, yaklaşık iki buçuk ay önce ihalesine girdiği ve kazandığı yeni dernek binasına girmeye gün sayarken, rekabet koşullarının oluşmaması ile nedeni ihale ile iptal edilmişti.
Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu basının sorularını yanıtladı.
Kocaelispor sezon öncesi kampını tamamı ile tadilattan geçen ve yenilenen Bolu Termal Otel’de yapacak.
2018-2019 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Orhan Saka Salonu'ndaki fikstür çekimine TFF yetkilileri ile kulüp temsilcileri katıldı.
Kocaelispor bu akşam yeni sezonu resmen açtı. Teknik Direktör Galip Gündoğdu denetimindeki Yeşil Siyahlılar önce Poligon Tesisleri’nde bir araya geldi ardından odalarına yerleştikten sonra sezonun ilk antrenmanına çıktı.
Kocaelispor’un eski sol beklerinden, 2. Lig deneyimi de olan Harun Eren 1. Amatör Lig takımlarından Yuvacıkspor ile anlaştı.
2018-2019 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi yarın (Salı) TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak.
2. Lig’in yeni takımlarından Bayrampaşaspor ile anlaşan İzmitli futbolcu Mehmet Öztonga ile geçen sezon takımın şampiyonluğunda büyük bir katkısı olan Sercan Uslu, İzmit’i temsil edecek.
Kocaelispor’un fanatik taraftarlarından ve Kocaelispor’un yedek yönetiminde yer alan, kentte “Bardakçı” olarak bilinen eski esnaflarından Ali Okumuş’un annesi Hatice Okumuş, tedavi gördüğü Kocaeli Devlet Hastanesi’nde yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı 84 yaşında vefat etti.
Kocaelispor’un yaklaşık 10 gün sonra geçmeyi düşündüğü Vin-San Tesisleri’nde yenileme ve güncelleme çalışmaları devam ediyor.
Kocaelispor’da yeni sezon yarın (Pazartesi) açılıyor. Yeşil Siyahlılar Poligon Tesisleri’nde toplanacak ve sezonun ilk antrenmanını saat 18.00’da yapılacak.
Kocaelispor yönetiminin kısa vadede 2 kritik eylem planı var. 10 dosyada zorlanan ve tıkanan Yeşil Siyahlı yönetim transferin açılması için kent büyüklerinin devreye girmesini isteyecek.
Arslanbey, Suadiye, Maşukiye ve Gölcük’te bir araya gelen Yeşil Siyahların yeni durağı Mehmet Ali Paşa olacak.
Evlenmişlerdi
Kocaelispor’da transfer yasağını kaldırma çabaları tüm hızı ile devam ediyor. Özellikle Süper Lig ve o zaman ki adı ile Bank Asya 1. Ligi’nde yapılan transferlerin dışında, personel ve diğer alacaklılardan oluşan dosya ordusu ile boğuşan Yeşil Siyahlılar transfer yasağını kaldırmak için belli bir seviyeye ulaştı. 80’den fazla dosyanın 70’den fazlası kapatıldı. Kalan 10 kadar dosya ile ilgili de yoğun uğraşlar sürüyor.
Kocaelispor’da yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Yeşil Siyahlılar 16 Temmuz Pazartesi günü Poligon Tesisleri’nde toplanacak ve sezonun ilk antrenmanını saat 18.00’da yapacak.
Hodrimeydan taraftar grubu semt toplantılarına devam ediyor.
Kocaelispor’da seçmelerin ikinci turu dün tamamlandı ve 33 aday kendilerini göstermek için kıyasıya mücadele etti.
Kocaelispor’un alt yapısında görev alan cefakar personellerinden Fazlı Özkut özverisi ile memnuniyet yaratıyor.
Yeni sezon öncesi sessiz bekleyişin devam ettiği Kocaelispor’daki belirsizlik endişe ile takip ediliyor. İç transferi çözen yönetim şu sıralarda tüm mesaisini transfer yasağını kaldırmak için harcıyor. Yenilenmiş, güçlü ve heyecan verici bir kadro ile sezonu açma hayali kuran Yeşil Siyahlıların ise sorduğu ilk soru “Transfer açılacak mı, açılmayacak mı?”
Kocaelispor’da akademi takımları için futbolcu seçmelerinin ikinci turu dün başladı. Vinsan Tesisleri’nde devam eden ve ilk hafta sonunda dikkat çeken 33 futbolcu mücadelesine devam edecek. Alt Yapı Koordinatörü Aydın Günaydın, antrenörler Uğur Soykan, Yusuf Yazıcı, Ali Mumcu, Ercan Ağaçe ve Kaleci Antrenörü Kerem Nazlıgül’ün dikkatli bir şekilde izlediği futbolcular kendilerini beğendirmek için ayrı bir çaba sarf ediyor.
Kocaelispor’da sessizlik devam ediyor. 6 gün sonra fikstür çekilecek. Transfer yasağını kaldırmak için boğuşan yönetim kurulu diğer yandan teknik ekip konusunda resmi bir açıklama yapmış değil.
İlimizin yetiştirdiği en kariyerli futbolcular arasında yer alan kaleci Hakan Arıkan önümüzdeki sezon yıllar sonra 1. Lig’e düşen Gençlerbirliği ile anlaştı.
Semt buluşmalarına devam eden Hodrimeydan beşinci toplantısını yarın akşam (Çarlamba) yapacak.