$ Dolar 44,2606 %0,01
€ Euro 51,2618 %-0,05
£ Sterlin 58,9022 %-0,64
Altın $4.497,05 %-3,28
Gümüş 96,47 %-6,89
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaelispor için başlatılan yardım kampanyasındaki konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Kocaeli için önem taşıyan Kocaelispor ile ilgili kentin paydaşları bir araya geldi. Transfer tahtasının açılması için bir kampanya için buradayız. Gelen herkese teşekkür ediyorum. Kocaeli nüfus olarak ülkenin 10. büyük şehridir. Takımlarımız arzu edilen bir noktada değil.
Ziraat Bankası
Kocaelispor için düzenlenen Efsane Geri Dönüyor sloganı ile başlatılan yardım kampanyası ile ilgili toplantı Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleşti. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un öncülüğündeki toplantıda halka “Kampanyaya destek” çağrısında bulunuldu.
İlimizin deneyimli teknik adamlarından, Kocaelispor’un unutulmazlarından Kaan Dobra, prensipte anlaştığı Gölcük Karadenizspor ile resmi olarak da anlaştı.
Sezon öncesi hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Kocaelispor kamptaki ikinci, toplamdaki de üçüncü hazırlık maçını 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eyüpspor ile yarın (Salı) oynayacak. Karşılaşma 150 kilometre uzaklıktaki Düzce Topuk Yaylası’nda olacak ve saat 16.00’da başlayacak.
Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, 1-0 kazanılan Sancaktepe Belediyespor hazırlık maçının ardından yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:
Kocaelispor’un hem alt yapısında hem de A Takımı’nda başarı ile forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Onur Alkan yeni sezon için Sancaktepe Belediyespor ile anlaştı.
Kocaelispor, Bolu kampındaki 3. hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Sancaktepespor ile karşılaştı. Von Otel’in sahasında oynanan maçı Kocaelispor, Sinan’ın 47. dakikadaki golü ile 1-0 kazanırken, farkı kaçırdı.
Kocaelispor sezonun üçüncü hazırlık maçını Sancaktepe Belediyespor ile oynayacak. Teknik Direktör Galip Gündoğdu bu maçta as kadroyu sahaya sürecek.
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bolu Termal Otel’de sürdüren Kocaelispor, üçüncü hazırlık maçını bugün (Cuma) oynayacak ve rakibi 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sancaktepe Belediyespor olacak. Mücadele Bolu Von Resort Otel Sahası’nda saat 16.00’da başlayacak.
Hodrimeydan’ın başlatmış olduğu ve büyük bir katılımın gerçekleştiği bayrak kampanyasına şehrin dört bir yanından destek geliyor. Birçok ilçe, mahalle ve sokak Yeşil Siyah renklerle donanırken, bu görüntüler şehre ayrı bir hava katıyor.
İlimiz profesyonel futbol takımlarında geçen sezon forma giyen futbolculardan oluşan Altın 11 kurduk…. İşte bize göre geçen yılın altın 11’i…
Kocaelispor’un fanatik taraftarlarından ve ilimizde geniş bir kesim tarafından sevilen Ongan Uzunoğlu’nun oğlu Volkan Kaan’ın sünnet cemiyeti son derece renkli görüntülere sahne olmuştu.
Sezon öncesi kampını Bolu Termal Otel’de sürdüren Kocaelispor, 10 Ağustos’ta Sancaktepe ile 14 Ağustos’ta da Eyüpspor ile karşılaşacak. Yeşil Siyahlıların 2. Lig takımları ile oynayacağı bu maçların yer ve saatleri belli oldu.
Kocaelispor’un “Kapı” gibi stoperi Kemal Can Aydemir, takımdaki herkesin çok iyi çalıştığını, kendisinin de her futbolcu gibi rekabete hazır olduğunu belirtti.
Kocaelispor’un Karamürsel patentli futbolcularından Abdullah Berk Karadağ, hem takım, hem de kendisi için her şeyin yolunda gittiğini ifade etti.
Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, 1-0 kazanılan Çatalcaspor maçını değerlendirdi ve futbolcuların özverisinden memnun olduğunu belirtti. Gündoğdu öte yandan transfer yapılmayacakmış gibi çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: Çatalcaspor ile Bolu’daki ilk hazırlık maçımızı oynadık. İki takım da ağır antrenmanlar yapıyor. İstediğimiz futbolu tam olarak sahaya yansıtamasak da zaman zaman iyi işler yaptık.
Transfer yasağını kaldırma mücadelesi süren Kocaelispor, Bolu kampındaki ilk toplamdaki ikinci hazırlık maçını 3. Lig 2. Grup takımlarından Çatalcaspor ile oynadı ve mücadeleyi Sinan’ın 26. dakikadaki golü ile 1-0 kazandı.
Kocaelispor’un cefakar taraftar grubu Hodrimeydan, Avrupa’dan da temsil edilecek.
Kocaelispor’un Pendikspor ile İstanbul’da oynadığı hazırlık maçını takip eden Kocaelispor taraftarı 90 dakika boyunca takımı en iyi şekilde destekledi.
Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncularından Mesut Özdemir sezon öncesi hazırlıklarında oldukça dikkat çekiyor. Her zamanki gibi istikrarlı görüntüsüne devam eden, profesyonelliği, Kocaelispor formasına olan saygı ve sevgisi ile dikkat çeken Melo, Pendikspor ile oynanan hazırlık maçında da oldukça başarılıydı.
Kocaelispor’un U-14 Akademi takımı ile Futbol Okulu Antrenörü, Yeşil Siyahlıların alt yapısında A takımında forma giyen Murat Tiraki gazetemize yaptığı açıklamada “Ne futbol oynamayı ne de teknik adamlık yapmayı düşünmüyordum. Ancak söz konusu Kocaelispor’du. Fazla düşünme şansım da yoktu” dedi.
Kocaelispor Kulübü Altyapı Takımları 2018-2019 Teknik Kadrosu belirlendi. Yeşil Siyahlı kulüp Fatih Sarman’a emeklerinden ötürü teşekkür etti.
Kocaelispor’un genç kalecilerinden Volkan Mert Korkmaz ve Doğukan Kaya, Pendikspor ile oynanan hazırlık maçında kaleyi bölüştü.
Kocaelispor’un eski kalecilerinden Emre Arslan yeni sezon öncesinde 10 yıl aralıksız formasını giydiği 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Pendikspor’un kaleci antrenörü oldu.
Kocaelispor’da Başkan Bahri Yavuz, KEV’in Kocaelispor için kurtuluş reçetelerinden birisi olduğunu ancak buna engel olmak için KEV’in eski yönetiminin elinden geleni yaptığını, yapılan son genel kurulda adeta darbe yapıldığını ve şehrin buna duyarsız kalmasının canlarını çok sıktığını ifade etti.
Kocaelispor, Bolu kampının ilk sezonun ikinci maçını 3. Lig 2. Grup takımlarından Çatalcaspor ile oynayacak. Bolu Termal Otel sahasındaki maç yarın (Pazartesi) saat 18.00’da başlayacak. Yeşil Siyahlılar 22 futbolcusuna şans verdiği ilk hazırlık maçında Pendikspor ile İstanbul'da karşılaşmış ve mücadele 0-0 sona ermişti.
Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor ilk hazırlık maçını İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Pendikspor ile yaptı ve mücadele golsüz sona erdi.
Kocaelispor’un Pendikspor ile İstanbul’da oynadığı hazırlık maçını izlemeye gelen 100 kadar Kocaelispor taraftarı 90 dakika boyunca susmadı ve takıma müthiş bir destek verdi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, Pendik maçını değerlendirdi ve şu ifadelere yer verdi: Pendik karşılaşması bizim için antrenman maçıydı. İki farklı takım olarak sahaya çıktık ve herkesi görme şansımız oldu. Skor çok önemli değildi. Gençlerimiz arasında ilk defa sahaya çıkanlar var. Gelecek vaat edenler de bulunuyor. 1999-2000-2001 doğumlular.
İzmit Üçtepeler Köyü’nde Necati Demirci isimli Kocaelispor taraftarı, bölgedeki çocuklara Kocaelispor sevgisini aşılıyor, sokakların duvarlarını yeşil siyaha boyuyor.
Kocaelispor’da sezon öncesi Bolu kampı bugün başladı. Pendik maçının ardından 2 günlük izne çıkan Yeşil Siyahlılar bugün 14.00’da Poligon Tesisleri’nde bir araya geldi ve öğle yemeğinin ardından Bekir Soğukoğlu kaptanlığında 14.45’te kulüp otobüsü ile Bolu Termal Otel’e hareket etti. Uğurlamaya Kocaelispor Kulübü yöneticilerinden Çağrı Alpaslan, İsmail Kolaylı ve Efe Nalçacı da katıldı. Yöneticiler uğurlama öncesi teknik ekip ve futbolcularla sohbet etti, moral verdi. Yeşil Siyahlılar ilk antrenmanını bu akşam 18.00'da yapacak.
Kocaelispor’un maçlarını yapacağı yeni stadın isim hakkı ile ilgili olarak Kocaelispor’un eski futbolcularından, 1992-93 sezonunun kritik isimlerinden “Asker Bülent” olarak nam salan Bülent Uygun’un kişisel bir çabasının olduğu belirtildi.
Kocaelispor’un eski futbolcularından ve spor yorumculuğu yapan Levent Kartop, transfer borcunu ödemek isteyen yönetime çok büyük bir fedakarlık yaptı.
Kocaelispor’da geçmiş döneme ait borçlar kulübün belini bükmeye devam ediyor. Toplam 91 dosyanın 68’i tamamen çözüldü. 15 Ağustos’a kadar ödeme bekleyen ve her anlamda anlaşılan 4 futbolcu bulunuyor. Toplam rakam 1 milyon 618 bin lira. Uzlaşılan futbolcu sayısı da dokuz. Bunların toplamı ise 730 bin lira.
Kocaelispor Kulübü’nde Başkan Bahri Yavuz, taraftarın da katıldığı 3 saatlik basın toplantısında, eski başkan Serhan Gürkan dönemlerinden kulübe toplam tam 14 milyon 154 bin liralık vergi cezası geldiğini, bunun anlamının da naylon fatura olduğunu öne sürdü. Genç Kocaelililer Derneği’nde yapılan ve gündeme dair tüm sorulara açıklık getirildiği toplantıda konuşan Yavuz, 4 dönem boyunca kulüpte başkanlık yapan Gürkan’ın dönemlerindeki yapılan diğer yanlışları da bir bir anlattı.
Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çimtimar, yeni stat ile ilgili eksiklikler konusunda kimi kesin tarafından eleştiriliyordu. Çintimar’a bu anlamda hakkı verildi ve şunlar kaydedildi: Hiçbir stadın turnike sistemini bulunduğu şehrin il müdürlüğü yapmadı. Bu kulüplerin hepsi üst liglerde olduğu için turnike sistem maliyeti bu takımlar için yüksek değil. Küçük gibi görünen bu bedel 250 bin lira.
Kocaelispor’da Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, gündeme dair merak edilen sorulara yanıt verdi. Genç Kocaelililer Derneği’ndeki toplantıda Futbol Şube Sorumlusu Ceyhun Hoşdil, yöneticiler Mesut Volkan Sezgin, Çağrı Alpaslan, Efe Nalçacı ve İsmail Kolaylı yer aldı. Yavuz, herkesin merak ettiği transfer yasağı ile ilgili olarak “9 sıkıntılı dosyamız var. Ana paralara ikna edersek 5 buçuk, 6 milyon liraya ihtiyaç var” dedi. Yavuz öte yandan şerefi ve namusu üzerine söz verdi ve “Karşımıza Ali Cengizlerle “Ben buraya bunu verdim, şuraya şunu” verdim diyerek TFF’ye icra takibi ile gidilirse, yani Kocaelispor yanarsa herkes yanar” ifadesini kullandı.
Kocaelispor akademi takımımın yetenekli futbolcuları önceki akşam Vinsan’da antrenman yaptı. Fırtınalı hava onları da zor durumda bıraktı.
ANAM AVRADIM OLSUN KAFANIZI KOPARIRIM!
Kocaelispor Futbol Şube Sorumlusu Ceyhun Hoşdil sorularımızı yanıtladı. Hoşdil, çok hassas bir süreçten geçtiklerinin altını çizdi ve camiadan anlayış bekledi.
Kocaelispor’un önceki günkü antrenmanına Hodrimeydan çıkarma yaptı. Enver Güler liderliğindeki grup takım ile bu sezon ilk kez bir araya geldi ve Yeşil Siyahlılara tatlı ikram etti.