Selahaddin Dinçel: İlk yarıdaki seviyenin üzerindeyiz
Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Antalya kampını değerlendirdi. İzmit’e lige hazır bir şekilde döneceklerini belirten Dinçel, sezonun ilk yarısındaki seviyenin üzerinde olduklarını ifade ederken, 12 Ocak’taki Payas maçını kazanıp serinin devam edeceğine inandığını söyledi.
İNANILMAZ ÖZVERİLİLER
Dinçel, Payas maçı ile birlikte çıkışın devam edeceğini belirtti ve şu ifadelere yer verdi: Kamp çok yoğun bir çalışma temposu ile geçti. Kampın ilk yarısında tempolu antrenmanlar, ikinci yarısında da maçlar yaptık. Samsun ve Bandırma maçlarındaki takımın görüntüsü bizi sevindirdi. Çocukların inanılmaz özverili çalışmaları, bunu hazırlık maçlarına yansıtmalarını gördük. İlk yarıdaki seviyenin de üzerine çıktılar.
YENİ ARKADAŞLARIMIZIN KATKILARI MUTLAKA OLACAKTIR
Maç yükünü çeken kimi arkadaşlarımıza erken izin verdik. Devre arasında aramıza arkadaşlarımız katıldı. Var olan takımımıza katkı sağlaması için çalışacağız. Transferlerimizi ekonomik ve kontenjan olan-olmayan olarak da düşündük. Bu arkadaşlarımızın sezonun ikinci yarısında takımımıza mutlaka katkısı olacaktır.
İYİ BİR TAKIM İLE OYNAYACAĞIZ
Haftaya Payasspor ile oynayacağız. Payas takımı devre arasında ciddi anlamda katkı yaptı. İşimizi sağlama almaya ve ciddi yapmaya çalışıyoruz. Payas’ın kamp dönemindeki hazırlık maçlarını yakından takip ettik. İlk yarıyı istedikleri yerde bitiremediler ama 3. Lig’in iyi takımları arasında yer alıyor. İkinci yarının ilk maçı ile birlikte inşallah kazanma serimiz devam edecek 12. adamımızın da desteği ile 8’de 8 yapacağız.
Spor41 – Antalya