Semih Üstün çok iyiydi
16 Ocak 2023 23:43

Semih Üstün çok iyiydi

Kırklarelispor’un devre arasında Etimesgut Belediyespor’dan transfer ettiği İzmitli futbolcu Semih Üstün oyunda kaldığı süre boyunca son derece başarılı bir performansa imza attı.

 

11’DE BAŞLADI

Kırklarelispor’un İzmitli futbolcusu Semih Üstün, yeni takımıyla ilk maçına çıktı ve rakip, doğduğu şehrinin takımı Kocaelispor’du. Teknik Direktör Bilgin Erdem tarafından 11’de maça başlatılan genç futbolcu maç boyunca son derece başarılı bir performans futbol ortaya koydu.

 

NOKTA TRANSFER OLDU

Oyunu iki yönü ile oynayan ve temaslı futbolunun yanında kazandığı toplarla da dikkat çeken Kırklareli’nin 41’i Semih, oyundan 70. dakikada alınırken tribünlerin alkışını aldı. Maç eksiği olduğu görülen Semih’in Kırklareli ekibinin merkez orta sahasında önemli bir role sahip olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Güncelleme: 16 Ocak 2023 23:45
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X