
Sen düşün Eyüp!
Kocaelispor, pazartesi günkü Eyüpspor maçının hazırlıklarını yarın (Cumartesi) yapacağı ter antrenmanının ardından tamamlayacak.
SAĞLAM’IN 11’İ BELLİ NETLEŞİYOR
Manisa yenilgisiyle sezonu açan Kocaelispor tüm konsantrasyonunu Eyüp maçına çevirdi. İstanbul’daki zorlu maçta hedef iyi oyun ve galibiyet. Keçiören galibiyeti ile sezona başlayan Eyüpspor’un ilk maç özelinde rakibi üzerinde çok büyük bir baskı kuramadığı görülürken ve savunmadaki denge kayıpları dikkat çekti. Kocaelispor bu akşam yapacağı çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek. Takımda eksik bulunmazken Ertuğrul Sağlam, Eyüp maçının 11’ini kafasında şekillendirdi.
EN AZ 4 DEĞİŞİKLİK
Manisa maçının 11’inden en az 4 değişiklik yapması beklenen Sağlam’ın 90 dakika boyunca oyunun içinde kalan, diri bir görüntü ile rakibinden 3 puanı sökmek için futbolcuları adapte etmeye devam ettiği görüldü. Çabuk ve nokta pas oyunları ile geçişleri en az hasarla yapmak isteyen Kocaelispor’u deplasmanda kurallara göre 120 taraftarı destekleyecek. İstanbul’daki Eyüpspor – Kocaelispor maçı pazartesi akşamı saat 21.00’de başlayacak.