Soğuk havada yürek ısıtan galibiyet istiyoruz!
13 Ocak 2022 13:09

Soğuk havada yürek ısıtan galibiyet istiyoruz!

Ümraniyespor’a 90. dakikada yediği penaltı golünün ardından 1-0 mağlup olan Kocaelispor ile ateş hattı arasındaki puan farkı sadece 2’ye düştü. Zorlu bir fikstürü devam eden yeşil siyahlılarda Ankaragücü hazırlıkları yarın yapılacak olan taktik antrenmanının ardından sona erecek.

 

HAVA SOĞUK ZEMİN KAYGAN!

Covid testi pozitif çıktığı için Ümraniyespor karşısında sahadaki yerini alamayan Cisse’nin yeni test sonucu da merak ediliyor. Ancak sonuç ne olursa olsun Cisse’nin Ankaragücü maçında maça 11’de çıkacağı düşünülmüyor. Soğuk bir havada oynanacak olan maçta zemin alarmı da verildi. Kaygan ve ağır bir zeminin kendilerini bekleyen yeşil siyahlılarda özellikle savunma hattı ve kaleci departmanının konu ile ilgili dikkati çekildi.

 

 

RAKİBİN KANATLARINA DİKKAT

Kaleci Antrenörü Murat Onur Dilek kalecilere bol bol yerde seken top çalışması yaptırdı. Takımın Ankaragücü analizinde dikkatli olunması gereken hususların başında Başkent ekibinin kanat forvetlerinin hızını kesmek ve Eren’in pas kanallarını kapatmak geliyor. Genel olarak 4-4-2 formasyonu ile sahaya dizilen ve lider Ümraniyespor’u 3 puan farkla takip eden sarı lacivertliler, İzmit’ten puanla dönmenin hesaplarını yaparken, Kocaelispor ise ilk maçta 0-0 berabere kaldığı rakibini bu kez devirmek için elinden geleni yapacak.

 

Spor41 - Ali KÖKSAL

 

 

 

 

Güncelleme: 13 Ocak 2022 13:20
BENZER HABERLER
X