Süper endurocular Kocaeli’ye hayran kaldı
Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nda sezonun ilk ayak yarışları Kartepe ilçesinde yapıldı. Uzun bir süre sonra gaza basan endurocular nefes kesti. GP sınıfında birinciliği Deniz Memnun kimseye bırakmadı.
6 KATEGORİDEN 72 SPORCU
Kartepe Belediyesi’nin 12 yıldır kusursuz bir şekilde organize ettiği, bu yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de sponsor olarak daha da güçlendirdiği yarış Kartepe Motocross ve ATV Parkuru’nda gerçekleştirildi. Şampiyonaya, Süper Enduro GP, Prestij, Usta, Hobi, Genç ve Veteran kategorilerinde toplam 72 sporcu katıldı.
Arslanbeyli yarışçı Nurdoğan Kuzu talihsiz bir kaza yaşadı ve kürsü göremedi.

DENİZ MEMNUN ZİRVEDE
Kartepe Motosiklet Kulübü’nün parkur hazırladığı ve yoğun bir mesainin harcandığı Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Süper Enduro GP Final Yarışları adeta nefesleri kesti. "Süper Enduro GP" de Deniz Memnun (Sarıyer-Memnun) birinci olurken Anıl Özşeker (BEMK-KTM) ikinci, Rafet Karakuş (AVMK-GasGas) ise üçüncü sırayı aldı.
Spor41 - Ali KÖKSAL

DERECELER
Süper Enduro GP Kategorisi
- Deniz Memnun
- Anıl Özşeker
- Rafet Karakuş
Ödülleri TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar verdi.
Prestij Kategorisi
- Rafet karakuş
- Deniz Memnun
- Murat Yazıcı
Ödülleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım verdi.

Gençler Kategorisi
- Anıl Özşeker
- Tolga Demir
- özgür Baş
Ödülleri Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk verdi.

Usta Kategorisi
- Sinan ordu
- Soner Metin
- Serkan Karandı
Ödülleri Kartepe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Arutan verdi.

Veteran Kategorisi
- Savaş Sevim
- Hüseyin Neziroğlu
- Erdem Gülüş
Ödülleri Kartepe Belediyesi Spor Birim Sorumlusu Hacı Ağdaş verdi.
Hobi Kategorisi
- Aykut Kızıltan
- Ömer Bulduk
- Salih Çarpışantürk
Ödülleri TMF Başkanı Mahmut Nedim Akülle


Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nda sezonun ilk ayak yarışları Kartepe ilçesinde yapıldı. Uzun bir süre sonra gaza basan endurocular nefes kesti.

