TEŞEKKÜRLER SEFA! 9 yıl sonra veda etti
Kocaelispor’da 2011 yılından beri forma giyen ve Yeşil Siyahlı kulübün altyapısından yetişen Sefa Narin ile yollar ayrıldı.
Kocaelispor 1. Başkan vekili Bekir Halefler’in işyerinde gerçekleşen görüşme sonucu Sefa'ya teknik direktör Selahaddin Dinçel'in verdiği raporda kalması gereken futbolcular arasında yer almadığı belirtildi. Kocaelispor’un en zor zamanlarında formayı terleten Sefa Narin’den kulüp bulunması istenirken, genç kaleci Volkan Mert Korkmaz ve deneyimli kaleci Ercüment Kafkasyalı’nın da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in devam etmeyeceği futbolcular arasında olduğu öne sürüldü.
Spor41
- Toplam 1 yorum
fikret 23:57 - 15 Temmuz 2020
selahaddin hoca şimdiden kendini terim zannetmeye başladı onu istemiyor bunu istemiyor ercü hariç gerek sefa gerek volkan bu takımın en kötü gününde takımın neferiydi