TFF’nin önemli kursunda Fikret Özcan da yer alıyor
Kocaelispor’un eski antrenörlerinden, başarılı kondisyoner, Spor41 spor yorumcusu Fikret Özcan, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde 10 gün sürecek olan Atletik Performans Antrenörlük kursuna katıldı.
YENİLENEN İÇERİK
Atletik Performans Antrenör Eğitim Programı’nın ilk yüz yüze eğitim aşaması devam ediyor. TFF’nin Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen programa 56 aday antrenör katılıyor. Yeni eğitim döneminde yapılan ilk Atletik Performans Antrenör Eğitim Programı, yenilenen içeriği ile gerçekleştiriliyor.
13 ŞUBAT’TA SONA ERECEK
TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin’in de bizzat bulunduğu program; Doç. Dr. Alper Aşçı yönetiminde Prof. Dr. Utku Alemdaroğlu, Prof. Dr. Yusuf Köklü ve Dr. Erhan Işıkdemir tarafından yürütülüyor. Teorik derslerin yanı sıra saha ve fitness salonu uygulamalarını da içeren programın bu aşaması 13 Şubat’ta sona erecek. Fikret Özcan kursun, eski bilgileri güncellemek, yeni bilgileri yerinde uygulayarak öğrenmek, modern futbolda hem takım performansı, hem de oyuncuların bireysel performanslarının maksimal seviyelere ulaştırmak adına çok kapsamlı bir kurs olduğunu belirtti.
Spor41