Üniversitelilerin Cadde Curling sevgisi

Üniversitelilerin Cadde Curling sevgisi
Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nun organize ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı şöleni önceki gün renkli görüntülerle başladı. Şölene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Demir ve öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
HEM DÜŞÜNDÜRÜYOR, HEM DE EĞLENDİRİYOR
Günün en eğlenceli etkinliği Cadde Curling yarışmasıydı. Ahmet Küçük ve Hakan Demir'in de oynadığı Curling sporu izleyenlerin beğenisini kazandı. Ülkemizde gelişmekte olan spor branşlarının da tanıtıldığı şenlikte ayrıca bisiklet, kürek, oryantring, badminton, korfbol, bilek güreşi, atletizm, patenga, ayak tenisi sporları da icra edildi. Üniversiteler arasındaki yarışmalarda dereceye giren takımlara ödülleri verildi.
ATA YETİŞKEN'DEN TAVSİYE
İlimiz buz sporlarının emektar ismi, buz sporlarının tanıtımı için ekibi ile birlikte ciddi bir çalışma yapan Ata Yetişken, curling sporunun ilimiz ve ülkemizde her geçen gün geliştiğine dikkat çekti ve "Curling sporcu bir başladığınızda bir daha bırakmak istemeyeceğiniz bir spor branşı. Buzun üzerinde hem düşünüyorsunuz hem de eğleniyorsunuz. Kocaeli Üniversitemizdeki 19 Mayıs şenliklerinde yol üzerinde de sporun yapılabileceğini göstermek istedik. Rektörümüz Sadettin Bey'e, Rektör Yardımcımız Ahmet Bey'e, BESYO Okul Müdürü Hakan Bey'e ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.