Vali Aksoy: 5 lira veren de 50 bin lira veren de çok kıymetli
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaelispor için başlatılan yardım kampanyasındaki konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Kocaeli için önem taşıyan Kocaelispor ile ilgili kentin paydaşları bir araya geldi. Transfer tahtasının açılması için bir kampanya için buradayız. Gelen herkese teşekkür ediyorum. Kocaeli nüfus olarak ülkenin 10. büyük şehridir. Takımlarımız arzu edilen bir noktada değil.
BU STATTA ÜST LİGLERDE OYNAMAMIZ LAZIM
Kocaelispor için 150 milyonluk bir stat yatırımı yapıldı. Kocaelispor’un bu statta üst liglerde oynaması gerekiyor. 1966’da kurulan, iki kez Türkiye Kupasını kazanmış Avrupa’da Türkiye’yi temsil etmiş kulübümüzden bahsediyoruz. Kocaelispor’un bulunduğu nokta arzu edilen bir nokta değil. Kocaelispor’un ciddi bir borcu vardı. Büyükşehir Belediyemiz sayesinde borcun önemli bir kısmı kapandı.
3 AY SÜRECEK
Gençlik Spor, İşkur ve Yazı İşleri Müdürlüğü valiliğimize yardım kampanyası için başvurdu ve biz de gereken izin verdik. Ziraat Bankası E5 İzmit Şubesinde bir yardım hesabı açıldı. Kampanya 3 ay sürecek. Temel hedefimiz yardım kampanyasının geniş kitlelere yayılması. Bu çok önemli. Bir sanayi kurumundan 100 bin 500 bin lira istemek yerine her kesimin bu kampanyaya katılması, herkesin az da olsa belirli bir katkı sunması ortak arzumuz. Bu kampanya zorunluluk değil gönüllülük esasına göre kurulan bir yardım kampanyasıdır.
KAYMAKAMLARIMIZ BAŞLATSIN, HAZIRIZ
Her hafta kamuoyuna kampanyada toplanan parayı şeffaf bir şekilde paylaşacağız. Kimsenin kafasında tereddüt oluşmasın. Reklam kampanyaları, stat locaları, elektronik biletleme, zemin konusu ile ilgili düzenlemeler devam ediyor. Gün ışığı panelleri için ihaleler de yapıldı. En kısa sürede gelecek. Arkadaşlarımız gece gündüz gayretlerini ortaya koyuyor. Gebze Darıca Gölcük takımlarımız da var. Kaymakamlarımız öncülüğünde yapılacak her kampanyaya destek vereceğiz. Basımızdan da istirhamım var. Onların bu kampanyayı en iyi şekilde duyuracaklarına inanıyoruz.
Spor41