İki okula İHRAÇ!
01 Mart 2019 22:37

İki okula İHRAÇ!

Okullar Arası Yıldız Kızlar Futsalda üzücü ve bir o kadar da düşündürücü bir olay yaşandı. Aynı grupta yer alan Kartepe Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokulu ile Petkim Ortaokulu, Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Maçın bitimine yaklaşık 3 dakika kala mola alındı.

 

SPORCULARI BİR ANDA HASTALANDI

Mola esnasında maçta 5-1 önde olan Kartepe Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokulu mola dönüşü “Sporcularının hasta olduğu” öne sürülerek salona tam kadro gelmedi. Sahada yeterli sayıda sporcusu kalmadığı için maça çıkmadı. Bunun üzerine Petkim Ortaokulu da “Bizim de sporcularımız hasta” diyerek maça devam edemeyeceklerini belirtti.

 

DİSİPLİN KURULU AFFETMEDİ

İki takımın da amacının da sonraki turda muhtemel rakipleri, Türkiye şampiyonu Gölcük Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ile eşleşmemek olduğu öğrenildi. Durumu inceleyen disiplin kurulu, iki okulu, Kartepe Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokulu ve Petkim Ortaokulu’nu organizasyondan ihraç etti ve grupta üçüncü sırada yer alan İshakçılar Ortaokulu’nun üst tura çıkmasına karar verildi.

 

Spor41 - ÖZEL

 

Güncelleme: 01 Mart 2019 23:00
X