Cadence İhsaniye’nin voleybolcularından Aydın’a ziyaret
Kadınlar Voleybol Voleybol 2. Lig yarı final müsabakalarında mücadele edecek olan Cadence Boya Gölcük İhsaniyespor, KASKF Başkanı Murat Aydın’ı ziyaret etti.
YARI FİNALLER ÖNCESİ
20–22 Şubat tarihleri arasında Bursa’da sahne alacak olan -takımın hedefi organizasyonu başarıyla tamamlayarak finallere yükselmek. Yarı finaller öncesinde bir ziyaret de gerçekleştirildi. Kulüp Başkanvekili Zafer Kanpara önderliğindeki teknik ekip ve sporcular, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın’ı makamında ziyaret etti.
DESTEK BEKLİYORLAR
Gerçekleştirilen görüşmede sporcular play-off müsabakaları öncesinde yaşadıkları sorunları, taleplerini ve önerilerini federasyon yetkililerine iletti. Ziyarette ayrıca Kocaeli spor camiasından destek beklentisi dile getirilirken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İhsaniye takımı, Bursa’da oynanacak yarı final karşılaşmalarında alacağı başarılı sonuçlarla adını önce finallere ardından 1. Lig’e yazdırmak istiyor.