Periler kalan 3 maçın ikisini mutlak kazanmak zorunda
04 Nisan 2022 16:47

Periler kalan 3 maçın ikisini mutlak kazanmak zorunda

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor, Hatayspor’ı 88-81 mağlup etti. Sahasındaki maçı kazanan İzmit ekibinin ligde kalması için kalan 3 maçın ikisini kazanması, Kayseri ya da Elazığ’ın ise kalan 2 maçtan 1’sini kaybetmesi gerekiyor. İzmit ekibi 3’te 3 yaparsa ligde kesin olarak kalıyor. 

 

KALAN MAÇLARI

Mavi yeşilliler bu süreçte birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Nesibe Aydın ve Galatasaray ile deplasmanda oynayacak olan ekibimiz son maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Antalya son iki maçında Beşiktaş ile sahasında ve Elazığ ile deplasmanda karşılaşacak. Kayseri’nin ise son iki maçı Play-Off kovalayan Çankaya ile Galatasaray olacak.

 

AH O ANTALYA MAÇI!

Eğer İzmit Belediyespor, bitime 8 dakika kala 7 sayı üstün olduğu Antalya karşısındaki maçı kazansaydı, bugün bu hesapların hiç birisi yapılmayacaktı. Antalya’nın maçları, Kayseri’nin maçlarına göre daha rahat görülüyor. Bu nedenle mavi yeşillilerin dikkati biraz daha Kayseri’nin maçlarında olacak. Bu sezon iki Antalya, Kayseri, Beşiktaş, Bursa gibi rakipleri karşısında galibiyetleri kendi elleri teslim eden İzmit Belediyespor ligde kalmak için elinden gelen her şeyi yapacak.       

 

Spor41

Güncelleme: 04 Nisan 2022 16:50
X