Gökhan Değirmenci: İnanıyoruz... Başaracağız!
25 Nisan 2024 11:33

Gökhan Değirmenci: İnanıyoruz... Başaracağız!

Kocaelispor’un başarılı file bekçisi ve kaptanlardan Gökhan Değirmenci, pazar günkü Bandırmaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

 

ÜÇÜNCÜLÜK HEDEFİNE ULAŞMAK İSTİYORUZ

Sözlerine Ümraniye maçı ile başlayan ve kalan maçlarda hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Gökhan Değirmenci şu ifadelere yer verdi: Ümraniye’yi yendiğimiz takdirde üçüncülük için büyük bir avantaj yakalayacaktık. Bizim pozisyonumuz daha çoktu. Kazanamadık ancak daha şansımız bitmedi. 3 maçımız kaldı, kalan maçlarda maksimum puanı alıp üçüncülük hedefine ulaşmak istiyoruz. İnşallah diğer sonuçlar da istediğimiz gibi gerçekleşir.

 

ŞEHİR OLARAK HAZIR OLMALIYIZ

Sonuna kadar üçüncülüğü kovalayacağız, bunu başaramazsak Play-Off oynayacağız. Bu duruma tüm şehir olarak hazır olmalıyız. Hafta sonu Bandırma ile karşılaşacağız. Rakibimizin Play-Off’ta kalmak istiyor. Biz ise dediğim gibi hem üçüncülük hedefimizi sürdürmek hem de Play-Off’taki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Evimizdeyiz ve taraftarımızın, camiamızın desteği ile maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

 

TOPLA DAHA ÇOK OYNUYORUZ

Mustafa hocanın gelmesi ile birlikte daha çok topla oynayan bir takım olduk. Top sizdeyken arkada boşluklar olabiliyor. İyi oynadığımız maçlarda şanssız goller de yedik. Ümraniye maçında da bu tür pozisyonlar yaşadık. Bunların analizlerini yapıyoruz. Play-Off’lar tek maç olacak. Play-Off maçlarında ne kadar gol yemezsen, ne kadar 0’da götürürsen maçı kazanma ve rakibini eleme şansın o kadar artıyor.

 

PLAY-OFF’UN NASIL BİR SÜREÇ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Tüm takım dün konuştuk. Hedefimiz belli. Her şeyin elimizde olduğunu biliyoruz. Play-Off’tan çıkmak istiyorsan maçlarını kazanmalısın. Üçüncü olursan şansın yüzde elli, olamazsan yirmi beş. Herkes çıkmak istiyor ve motivasyonumuz yüksek. Önümüzdeki maçlar hedefi olan maçlar. Daha önce 6-7 kez Play-Off deneyimi elde ettim. Bu camia da oynadı ve herkes Play-Off’un nasıl bir süreç olduğunu biliyor.

 

YİNE SÖYLÜYORUM… İNŞALLAH BİZE NASİP OLUR

Sezonun genelinde iyi oynayan takımdan ziyade o gün daha çok isteyen, mücadele eden, inanan takımların kazandığı Play-Off’lar gördüm. Burada da böyle olacak. İnanarak ve isteyerek çalışıyoruz. İnşallah bu camiaya şampiyonluğu getirmek istiyoruz. 2. Lig’deyken Kocaelispor’a geldim. İlk gün de söyledim, bu camianın yeri Süper Lig’dir ve inşallah bunu başarmak bize nasip olur.

Güncelleme: 25 Nisan 2024 11:34
X