Kağıtsporlu basketbolcular üzülse de saygı ile karşıladı
Türkiye Basketbol Federasyonu tüm dünyayı etkisi altına alan Covid – 19 salgınının sürmesi sebebiyle Türkiye Basketbol 2. Ligi 2019-2020 sezonunu bugün yaptığı açıklama ile Beyaz Sezon olarak sonlandırdı. Bu sebeple 2019-2020 Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin kalan maçları ve Play-Off turu maçları oynanmayacak. 2. Lig’de liderlik koltuğunda oturan Kağıtspor bu kararın ardından büyük bir üzüntü yaşamasına rağmen kararı saygı ile karşıladıklarını belirtti. Lacivert Beyazlı kulüp konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı.
MÜMKÜN OLMADI
Kulübümüz, sporcuların, antrenörlerin, yetkililerin ve taraftarlarımızın sağlığı ile güvenliğini korumak adına alınan bu kararı saygıyla karşılamaktadır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü için sporcuların, kulüp çalışanlarının ve Kocaeli halkının sağlığı tüm başarılardan ve kupalardan daha değerlidir. En büyük dileğimiz Türkiye Basketbol 2. Liginin 2019-2020 sezonunun normal bir şekilde tamamlanmasıydı. Ancak yaşanan süreçten dolayı bu mümkün olmamıştır.
EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Normal sezonun 21 maçlık dönemini 17 galibiyet alarak lider olarak kapatan takımımızın emeklerinin kulübümüzün yatırımlarının boşa gitmediğine inanıyoruz. Lider tamamladığımız sezonda emeği geçen yöneticilerimize, , oyuncularımıza kulüp çalışanlarına ve değerli Kocaeli halkına bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Covid–19 salgını sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet tedavi gören vatandaşlarımıza da acil sifalar dileriz. 2020-2021 Sezonunda sağlıklı günlerde siz değerli taraftarımızla parkede buluşmak dileğiyle. Sağlıkla Kalın.
Spor41
- Toplam 1 yorum
Veli turk 23:28 - 11 Mayıs 2020
Elbet takimi. Alirlar tblye iciniz ferah olsun seneye devam