Periler gururumuz oldu!
28 Mayıs 2023 16:22

Periler gururumuz oldu!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden İzmit Belediyespor, Play-Off final serisinin son maçında Alanya Belediyesi Antalya Güneşi'ni 57-56 mağlup ederek seride 3-2 galip geldi ve adını Süper Lig’e yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.

 

İKİ TAKIM DA HÜCUMDA AKSADI

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off'larında İzmit Belediyespor finalde Alanya Belediyesi Antalya Güneşi ile karşılaştı. Serinin ilk 4 maçı sonunda 2-2 eşitlik olurken, serinin son maçı İzmit Atatürk Spor Salonu'nda oynandı. Maç genelinde iki takım da dengeli bir oyun ortaya koydu. İlk periyodu İzmit Belediyespor 12-11 önde tamamladı. İkinci periyotta ise 25-25'lik eşitlik sağlandı. Devre bu skorla sona erdi.

 

1 YIL SONRA YENİDEN SÜPER LİG’DE

Üçüncü çeyrekte de heyecan devam etti. Antalya ekibinin Amerikalısı Cowling’in öne çıktığı çeyreği Alanya Belediye 42-37 önde tamamladı. Son çeyrekte salonda inanılmaz bir atmosfer vardı. Heyecan fırtınası şeklinde geçen mücadelede rakibini yakalayan öne de geçen İzmit Belediyespor son hücumda da potasında basketi görmedi ve maçı 57-56 kazanarak adını 1 yıl aranın ardından Süper Lig’e yazdırdı.

Güncelleme: 28 Mayıs 2023 16:24
BENZER HABERLER
X