Kocaelispor dev borçlu dosya temizlendi!
13 Mart 2024 21:40

Kocaelispor dev borçlu dosya temizlendi!

Kocaelispor Kulübü, ülkenin önemli iş insanlarından Sadettin Saran’a ait 22 yıl öncesinin borçlu dosyasını kapattı.

3 YILI KAPSAYAN YAYIN ANLAŞMASI

İş İnsanı Sadettin Saran geçtiğimiz gün Kocaelispor’a ve sponsor firmalara icra dosyası göndermişti. 1999’da Sadettin Saran’a ait Sar-An Uluslararası Pazarları ve Ticaret Limitet firması Kocaelispor 1999-2000, 2000-21, 2001-22 sezonlarını kapsayan bir yayın anlaşması yapmıştı. Süper Lig’in yayın haklarını almak isteyen Sar-An firması bunu elde edemedi ve Kocaelispor ile 2022’de protokol güncellemesi yaptı.

 

YAKLAŞIK 7 MİLYON LİRALIK HACİZ DOSYASI

O yıl UEFA Kupası’ndan elenen Kocaelispor yapılan reklam sözleşmesi neticesinde 3 milyon lira borçlu kaldı. Kısa bir süre önce Saran’a ait firmadan yaklaşık 7 milyon liralık haciz dosyası geldi. Gün içinde -yapılan görüşmeler neticesinde önemli bir icra dosyası kapandı. Konu ile ilgili emeği geçenler için şu açıklama yapıldı.

 

TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI YAPILDI

Açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Kocaelispor’umuza hayırlı olsun… Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sadettin Saran ile Kocaelispor’dan alacağı ile ilgili mutabakata vardık. Üstün gayretleriyle toplantıyı sağlayan, Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Lütfü Türkkan’a, alacağın ön ödemesi konusunda desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sn. Tahir Büyükakın’a, ödemenin planlanmasında telefon açarak destek veren İzmit Belediye Başkanı Sn. Fatma Kaplan Hürriyet’e ve fedakarlıklarından dolayı Sn. Sadettin Saran’a teşekkür ederiz” denildi.

Güncelleme: 13 Mart 2024 21:41
BENZER HABERLER
X